2011-07-29 08:36
Įvairūs »
Maisto tvarkymo procesas »
#972461
Dar prieš man pradedant dirbti įstaiga buvo pasirinkusi vadovautis RVASVT
2011-07-28 23:27
Įvairūs »
Maisto tvarkymo procesas »
#972447
Elvusia rašė: katiuka rašė:
Elvusia rašė: Reikia.
o kaip ir nuo ko pradėti daryti programą?
Pirmiausia klausimas: o kodėl nenorite maisto tvarkyti vadovaujantis GHPT?
maisto paruošimo skyriaus darbuotojai atlikdami savo funkcijas turi vadovautis GHPT arba RVASVT. To reikalaujama iš kontrolę maisto paruošimo skyriuje atliekančių auditorių.
2011-07-28 16:55
Įvairūs »
Maisto tvarkymo procesas »
#972374
Elvusia rašė: Reikia.
o kaip ir nuo ko pradėti daryti programą?
2011-07-28 12:09
Įvairūs »
Maisto tvarkymo procesas »
#972149
Sveiki,
Ligoninės maisto paruošimo skyriuje yra direktoriaus įsakymas dėl rizikos veiksnių analizės ir svarbiųjų valdymo taškų sistemos (RVASVT) įdiegimo maisto paruošimo skyriuje (šiame įsakyme direktorius skiria atsakingus asmenis už pvz, žaliavų laikymo kontrolę - sandėlininką, už patiekalų ruošimo technologijos kontrolę - dietinių patiekalų virėjus ir t.t.). Ar užtenka tokio įsakymo ar reikia parengti individualią ligoninės maisto paruošimo skyriui tinkančią rizikos veiksnių analizės svarbiuose valdymo taškuose programą?