Tax.lt narys MariusGvi

M
Tax.lt narys nuo
2013-12-11
MariusGvi
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2013-12-11 14:15 Įvairūs » gyvybes kaupiamasis draudimas » #1195040
Laba diena,

Noriu priminti kas ypač svarbu dar šį gruodžio mėn.

Už gyvybės draudimo įmokas, sumokėtas 2013metais pasinaudoti mokesčių lengvata galima jau 2014m. gegužės mėn. įtraukus į savo deklaracijas gyvybės draudimo sutarčių sumokėtas įmokas. Labai naudinga finansiškai daryti papildomas įmokas (metines, ketvirtines ar pusmetines ar mėnesines) į priekį šiais metais ir susigrąžinti 15proc. nuo sumokėtų įmokų jau ateinančią gegužę.

Primenu jog įmokų “lubos” nuo kurių galima susigrąžinti yra 25proc. nuo atlyginimo “ant popieriaus”. Į minėtus 25proc. skaičiuojasi taip pat už busto paskolų, gyvybės draudimo bei savanoriško pensijų kaupimo įmokos.

Kuomet mokėtojas įmonė, taip pat skaičiuojama 25proc. nuo darbo užmokesčio ir įmokos traukiamos į sąnaudas (aktualu pasiskaičiuoti baigiantis mokestiniams metams gal verta įmokėti papildomai dar šiais metais).

Seime jau pateiktas projektas įstatymo, kuris planuoja naikinti mokesčių lengvatą už gyvybės draudimo įmokas TIK NAUJOMS SUTARTIMS. Esamoms sutartims ir sudarytoms iki minėto įstatymo priėmimo mokesčių lengvata galios visą sutarties laikotarpį. Pagrindo nerimauti tikrai nėra.

Jei svarstote bei domitės sudaryti naujas gyvybės draudimo sutartis, prašau atsakyti į šį mano laišką, susisieksiu artimiausiu metu. Kilus bet kokiems klausimams tiek dėl savo dabartinių sutarčių aptarnavimo ar planuojamų galbūt naujų- drąsiai rašykite ar skambinkite tiesiogiai man.

Atsiprašau tų, kuriems ši informacija neaktuali ir nesvarbi.

Su geriausiais linkėjimais,
Pagarbiai
Marius Gvildys
Finansų konsultantas
Compensa Life Vienna Insurance Group SE
Lietuvos filialas
Savanorių pr. 433, 49286 Kaunas
Tel. (8 37) 46 44 97
Mob. 8 605 82263
marius.gvildys@compensalife.lt
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui