Tax.lt narys 88 <span class="badge bs-danger">BANNED</span>

8
Tax.lt narys nuo
2004-12-31
88
forume parašė 255 žinučių

Naujausios žinutės:

2005-11-08 09:55 Blevyzgos » Atsakymai "ant lėkštutės" » #222768
[quote=Estella]O skaityti ir galvoti publika pati nenori kategoriškai, tiesiog nuoširdžiai įsižeidžia į užuominą apie pasiskaitymą, tai labai suprantu tuos nusimanančius, kurie karts nuo karto ir užsigauna. Taip gaunasi, kad lyg tai JIEMS privaloma domėtis ir tuos, kuriems NEprivaloma žinoti nieko konsultuoti, ar kaip smile ?

Kaip supratau, tai žmonės nesupranta nuo ko prasidėjo vakar pokalbis. O prasidėjo nuo to, kad žmogus, gavęs atsakymą vietoj paprasto "ačiū" priburbuliavo negražių žodžių ir priburbuliavo nuoširdžiai, šventai įsitikinęs, kad jis teisus.


tax.lt/postp222156.html
va sita "priburbuliavo":
labai aciu padejusiems, nes is tikro buciau kreiipusis i Verkiu gatve, bet nieko su savimi, isskyrus senaji ir naujaji zurnalus nebuciau pasiemusi... O tuo telefonu penktadieni skambinau - arba nekelia, arba nuolat uzimta...

Aciu ir tiems, kurie rupinasi mano rasyba...

Ir ziuriu, kuo senesnis sio forumo dalyvis, tuo daugiau cinizmo...

dar maciau viena tema kur zmogelis klause per kiek laiko iregistruojama nauja imone - galite uzpulti :)

- man asmeniskai jos atsakymas patiko.
Bet nuosirdziai linkiu, kad ivestumete tax'a ir kad uzsilenktumete.
Gyventi turi tik tai, su kuom norisi gyventi.
Ant jusu pelenu gali uzaugti nauja kokybe. Kokybe su kantrybe smile
2005-11-08 09:05 Blevyzgos » Atsakymai "ant lėkštutės" » #222735
sveiki, sorry- neskaiciau temos, tai gal idesiu pastaba ne itema.

JEI NENORI I TIESU KLAUSIMA GAUTI VERCIANCIO MASTYTI
(kai turi kapstyti) IZDIEVONO, O NORI GREITESNIO ATSAKYMO,
tokio -ant lekstutes-
tai eik per www.google.lt isplestine paieska,
pvz:
importuotų prekių grąžinimas

Tiesa, busi imestas -greiciausiai- atgal i sita puslapi; ir kai pamatysi nekuriuos dalyvius, trauks apsivemti, o ne skaityti... Bet.
(Kai rasiu nauja geresni puslapi be situ izuliu snukiu, pranesiu) smile
2005-11-07 18:27 Blevyzgos » Įbridau į didelį Š » #222567

Apologetas rašė: buvo tokia populiari istorija apie zvirbli, kuris susalo, ikrito i karves suda, susilo, eme cirkst, atejo kate ir ji suvalge. Ten buvo tokia morale, kad ne visais atvejais yra blogai sedeti sude, kad ne kiekvienas yra draugas, kuris tave is to sudo istraukia, ir galiausiai, kad jei sedi sude, tai patylek.

Be asmeniskumu. bet visai tinka pagal temos pavadinima ?

tiktu...

Jei kada nors kur nors butu imanoma- be asmeniskumo smile (simtas tukstanciu vienetu)
2005-11-07 16:31 Blevyzgos » Įbridau į didelį Š » #222526
pakalbekime is esmes smile
Virstame mes visi -tarkim, kad ir- dujomis... Ir vieni kitu palikuonis galime aplankyti... As niekad nebandziau tyciuotis, bet, kad gabi viskam- nuo vaikystes girdejau is visu pusiu. Butinai pabandysiu. Tai irgi gali buti misija smile
2005-11-06 10:24 Blevyzgos » Gražiausio TAX.LT avataro rinkimai » #222017

Loreta13 rašė: Na gali būt kokia nori
Bet vulgarumas išties katinų nepuošia

ar zinote, kas galetu papuosti pagyvenusias matronas? Tada jus zinote viska smile
2005-11-06 09:34 Blevyzgos » Įbridau į didelį Š » #222008
as rimtai manau uzvesti skyreli PASIDARYK PATS (arba kissos kampelis), patsa sau klausimus uzdavineji, pats sau atsakymus surandi, pats sau padekoji ir pats save gali aplankyti, kai vel (po kazkiek grazaus laiko) tave aplankys ta pati situacija... Gaila tik, kad -ko gero- tais paciais sprendimais nepasinaudosi: bus naujasniu, siuolaikiskesniu, protingesniu;... O PATS SAU LIKSI -kak vsiegda- DURAK smile

Buckis, le dzenierale smile
2005-11-06 09:31 Blevyzgos » Įbridau į didelį Š » #222007
kazkur mane 'roza' pavadino ir i rimta klausima neatsake, tai pakalbejau kiek nerimtai- bet, matau, visiems patiko; nekuriems tiek, kad net mamos kalba prisimine:


Loreta rašė: विकिपीडिया पर आपका स्वागत है । विकिपीडिया सभी विषयों पर प्रामाणिक और उपयोग, परिवर्तन व पुनर्वितरण के लिये स्वतंत्र विश्वकोष बनाने का एक बहुभाषीय प्रकल्प है । यद्यपि विकिपीडिया की शुरुआत जनवरी २००१ में हुई थी लेकिन हिन्दी विकिपीडिया की शुरुआत जुलाई २००३ में हुई और अभी हम हिन्दी विकिपीडिया में ११३८ लेखों पर कार्य कर रहे हैं । सहायता पृष्ठ पर जाइये और प्रयोगस्थल में प्रयोग करके देखिये की आप स्वयं किसी भी लेख को कैसे बदल सकतें हैं ।

Мать.......

smile
2005-11-06 09:01 Blevyzgos » Įbridau į didelį Š » #222003

DaivaJ rašė: smile JO....
Gražu, kad gražiau ir būti negali.
Laikas nuo laiko- pasižodžiaujam, vienas kitam kraują nuleidžiam ir gyvenam toliau....



DaivaJ rašė: smile Kraujo gal ir mažai, bet KISSA visose temose vakar bandėt už*ist negyvai.....Nors mano manymu- prašėsi pati.
Bet nieko- katės gajos.....Jų nuodais neina nunuodyti, tai pasisakymais- tuo labiau smile


-labai teisingas poziuris i situacija smile


volgadon rašė: Labai jau panašios temos ,ar jums ponai ir ponios neatrodo?Pradedančioji buhalterė...,Nauja buhalterė Linutė, šita paskutinė ,dar gal pora galima rasti.Tema apie nieką.Užverda diskusija galingiausia,bet ar naudinga -didelis klausimas.Man atrodo nėra nei Linučių ,nei Eglučių ,o šitaip balujetsia kuris nors forumo dalyvis- ė, o gal ir ne vienas-a.Tik jau tada nebūkit merginos tokios kvailos, rašot ,kad baigėt universitetą ,bet man atrodo profkę baigę protingesni už jus.Sukurkit kokias nors situacijas įdomesnes ir tikroviškesnes.


bet uztat kaip smagu -patalpinus (uz dIIIIdelius pinigus) platu uzpakali i vis siaurejancia kedute- isivaizduoti save SAMONINGAI ISMINTINGU smile

- kates , tarp kitko, uosles neapgausi: sudu pakvipo, suda ir iskapsteme smile

PEACE smile
2005-11-05 20:37 Blevyzgos » Įbridau į didelį Š » #221957

tomukas rašė: to > Egle27

tavo pradėtos temos pavadinimas labai tiksliai apibūdina tavo dabartinę padėtį. Esmė yra tame, kad dabar tame Š tu stovi tik įsibridus iki kelių ir dar nevėlu iš ten išbrist. Aišku iš š išlidus kvapelis liks, bet tik kvapelis.
Tačiau jei ilgai delsi, 99 proc. tikimybė, kad tame š nuskęsi.

Tavo aprašyta situacija kvepia baudžiamąja byla. Nebijok, ji bus iškelta ne tau, o įmonės direktoriui. Bet kai vyks jos tyrimas po atitinkamas tyrimo institucijas tampys ir tave, kaip dabartinę buhalterę ir tai tęsis minimum keletą metų. Be to, tavo nepatyrimu gali pasinaudoti ir dabartinis įmonės direktorius, dalį atsakomybės permesdamas tau.

Aišku, jeigu tas įmonės direktorius koks nepiktybinis menininkas, kuris per užklupusį įkvėpimą užmiršo sumokėt mokesčius :) , tai tada nieko baisaus - galima padėt žmogeliui. bet abejoju ar yra taip.

Jei esi jauna, tai negadink sau gyvenimo nuo pat profesinės veiklos pradžios. Geriau jau nepatek į kontroliuojančių institucijų juoduosius sąrašus, nes tada jau niekada normalioj įmonėj negausi darbo. Nieks jau tada nenorės buhalterės su nekokiu kvapeliu.


aisku, jei tai butu ne paprastas menininkas ar ne "primityvus" "nusikaltelis", jis(jie) uzsuktu veikla stambiu mastu: su teisininkais, patyrusiu brigadom, auditoriais, valdzios zmonem... Ir gaudyti nebutu ko. Ir nuostoliu nieks "nepastebetu", nes ju paparasciausiai nebutu smile . Butu istatymu spragu protingas isnaudojimas smile

Reveransas. Pries visas visu ilgas zvaigzdutes. smile smile
2005-11-05 15:11 Blevyzgos » Įbridau į didelį Š » #221857

Egle27 rašė: Linda6, va taip ir aš norėčiau ;) Čia juk patirties kiek. jaučiu po tokių išbandymų niekas nebebaisu. O užsispyrimo man netrūksta. Tik nesinori, kad protingi dėdės "nusodintų".


taves protingi dedes nenusodins: matai, koks tylus ir geras zuikutis esi.
Protingi dedes sodina tuos, katrie juos protingai per sonus susukuoja.
Nesukuok - juk nesi is savizudziu? ar savizudziais virtusiu, is sielvarto? (kad, daleiskime, skaitai- skaitai tuos pakeitimus, o jie vis keiciasi ir keiciasi; o vaikas auga, o tu net nematai; o tavo specialybes zmonems liko vietos tik tiems, ka zmonemis pripazino; o tavo darbdaviui- po visokiausiu 'komisiju' apsilankymo (nes juk taip patogu lankytis kaimynysteje) zut- but prireike sumazinti tavo padejejo etata...)
Zodziu, ar kokiai prosinanciai barylai rupi, kuom tu tapai? smile
Jie paprasciausiai "protingai" atsakys, 'sam durak'
Ka durakai kito gali atsakyti? As -jokiu budu- ne asmeniskai smile
2005-11-05 13:25 Blevyzgos » Įbridau į didelį Š » #221803
o kaip gavosi, kad du metus nebuvo buhalterio? Kas leido, kad du metus nebutu bihalterio? Kas leido veikti net DU METUS imonei, kurios veikla kelia gresme kitoms imonems? (Kaip baisu dabar toms kitoms, kurias gali nubausti, stambiai) Gal, tycia taip daroma? Vel tas pats principas: neapgausi - neisgyvensi? Bet tai - nedora. Po metu ta imone turejo susidometi, jei ne po pusmecio.
2005-11-05 11:38 PVM » Ar parduodant preke pigiau reikia atstatyti PVM ? » #221791
o kaip bus tokioje situacijoje: atvaziuoja akcininkas -daleiskime, is tolimo ne ESinio uzsienio- patikrinti situacija.. O dirikas jam pasiskundzia, kad kazkoks mazas delne tempantis aparaciukas- prastu charakteristiku. Jie sutaria, kad akcininkas ta aparaciuka (is serijos 'prekes, skirtos perparduoti') pasiims su savimi o grizes namo i savo uzsieni, lieps savo buhalterijai skola uz prekes sumazinti (akcininkas- imones atstovas, kurios prekes platinamos pas mus)...
Ar cia ka nors pazeide? Kokias tai muitines proceduras? Ar butu pazeide priklausomai nuo prekes kainos? Jei ji, tarkime, virsija kazkokia riba, tai jau nebegalima sitaip? Ar is viso negalima sitaip?
Su PVM aisku, surasome akta ir atstatome... Bet... Visi kiti klausimai lieka..
Ir kas mums uz tai bus? smile
2005-11-05 11:32 Blevyzgos » Gražiausio TAX.LT avataro rinkimai » #221789
kokie cia sokiai? Tuo gules... Gerai, jei dar neapsi...me.. smile
2005-11-05 10:31 Gyventojų pajamų mokestis » FR0572 » #221767
kazkaip po jusu diskusijos, mieli draugai, viskas issilygino ir tapo ploksciai aisku smile
Dekoju smile
2005-11-05 08:47 Gyventojų pajamų mokestis » FR0572 » #221734
Kaip deklaruotumet GPM ir d.u., jei:
imone ismoka avansus 20 000 menesio 15-ta diena, ir d.u. 22000 menesio paskutine darbo diena. I kuri laukeli rasyti 18000 GPM ? Ji reikia moketi pirma kito menesio darbo diena.
Ar toks atvejis nebuvo numatytas smile smile
2005-11-04 17:16 Blevyzgos » Gražiausio TAX.LT avataro rinkimai » #221638
gaila, kad Apologetas pakeite savo grazia aki;
o del Petroneles pasakysiu taip: UZ, visom keturiom, nes ir stilinga , ir kilni. (O protas buhalterio visiems zinomas, nes buhalterio be proto ilgai nebuna, cia gi mergina su stazu smile )
2005-11-04 08:51 Įvairūs » Kolegos, gal kam reikia papildomo darbelio? » #221320
pas danus buvo ciotkai organizuota gamyba, bet patys vyrukai... -neandertalai;
lenku zydas is Vokietijos- brr..;
lenku zydas is Lenkijos -koszmarr;
amerikieciai (tptptp)- 100 balu is 90
2005-10-31 07:33 Blevyzgos » Akimirka » #220367
skirtingais metais, skirtingais menesiais, bet abeju mano tevu mirties diena pute nepaprastai stiprus vejas
2005-10-29 13:55 Blevyzgos » Gražiausio TAX.LT avataro rinkimai » #220189

nerijus rašė: ...ech... smile ir kur cia jau man su savo "plike" besilygiuoti i jusu avatarus...


-be reikalo, be reikalo...
Toks tipiskas buhalteriuz, toks scietovod Votruba is senuju 13-kos kedziu...

O atsakymuose -galantiskas simpatiskas zmogus smile

(megstu paguosti, nors tu ka smile )
2005-10-28 21:59 Mokslas » Balansas » #220024
niu, pabraizom jam "lektuviukus" smile ir pazhurym, kas bus smile
Jei kas: vyro vardadienis ir paskutinis menesio penktadienis smile

taisonas rašė: Labas, gal kas padėtų atlikti užduotį? Reik sudaryti balansą.
2004 m. gruodžio 15d. keturi draugai, susidėję po 12 000 lt, įsteigė
uždarąją akcinę bendrovę, "Kalvis". Kiekvienas gavo po 6
paprastąsias akcijas. Vėliau atliko šias operacijas:
1. gruodžio 16d. įsigijo žemės už 15 000 lt, ir sena kalvės pastatą
už 10 000 lt.

2004.12.15: K301(istatinis kapitalas)=D2... (akcijos)=48000 Lt
K2...(akcijos)=D27...(nepatikslinta, kaip apmoketos

taisonas rašė: 2. gruodžio 17 d. įsigijo reikiamą inventorių už 10 000 lt ir 10 tonų metalo laužo už 6000 lt.
2004.12.17: D123...=(K nepatikslinta, kaip isigijo ???) K??? =10000 ; D20...=...=(K nepatikslinta, kaip isigijo ???) K??? =6000

taisonas rašė: 3. gruodžio 19d. atliko pirmąjį užsakymą, už kurį klientai sumokėjo 570 lt.
2004.12.19: K570=D240 (nepatikslinta, ar atlikejai- PVM moketojai???)
K240=D27??? (nepatikslinta, kaip sumokejo)

taisonas rašė: 4. gruodžio 19d. papildomai nupirko skolon metalo laužo už 8000 lt įsipareigojo sumokėti per 30 dienų.
2004.12.19: K450=D20... (nepatikslinta, ar metalo lauzo pardavejai- PVM moketojai)=8000.

taisonas rašė: 5. gruodžio 20d. už elektros energiją sumokėjo 60 lt.
2004.12.20 K488=D61...(el.en.sanaudos)=60

taisonas rašė: 6. Per pirmąją darbo savaitę sunaudojo metalo laužo už 3000 lt.
K20...=D6??? (nepatikslinta, kam sunaudojo)=3000

taisonas rašė: 7. gruodžio 27d. tiekėjams grąžino pusė skolos už gruodžio 19d.pirktą metalo laužą.
2004.12.19: D450=K27??? (nepatikslinta, kaip grazino)=4000.

taisonas rašė: 8. gruodžio 28d. už atliktas paslaugas iš kliento gavo 600lt.
2004.12.28: K240=D27??? (nepatikslinta, kaip gavo...)=600.

taisonas rašė: 9. gruodžio 29d. išmokėjo darbo užmokestį įmonės darbuotojams, iš viso 1200 lt.Taip pat sumokėjo 120 lt nuomos mokestį už naudojimąsi automobiliu.
2004.12.29: K471=D6114=1200.
K27??? (nepatikslinta, kaip ismokejo)=D471=1200; D61...=K488=120.
K27??? (nepatikslinta, kaip ismokejo)=D488=120

taisonas rašė: 10. gruodžio 30d. į atsakitinio laikotarpio sąnaudas nurašė visiškai nudėvėtą inventorių 2000 lt.
2004.12.30: (kazkaip ne pagal bendrai priimtas taisykles per greitai nudevejo, bet ... koks mano reikalas?-... K1238=D618=2000

Kiek suprantu, belieka patikslinti ir balansas pats susistatys...
Jei ka, viska ismokau tax'e smile
2005-10-28 16:46 Bendra » Angliški terminai » #219886

artas71 rašė: Labai neblogas Lietuvių-anglų-prancūzų-vokiečių terminų ( tame tarpe ir ekonominių) žodynas:
www3.lrs.lt/pls/ev/ev.main
-geresnio www, nei tax, vis viena - NĖRA smile
Ačiū Jums.
2005-10-28 15:47 Bendra » Padėkite! » #219853

Laputexxx rašė: Gal kas žino, kur internete galima rasti buhalterines apskaitos terminu anglu kalba?
www.alphadictionary.com/directory/Specialty_Dictionari...
www.ventureline.com/glossary.asp

Bet ir man noretusi, kad butu anglu- lietuviu ir atvirksciai
2005-10-28 14:21 Įvairūs » Kolegos, gal kam reikia papildomo darbelio? » #219811
o man labiau noretusi, kad Kristiana patalpintu to CV pavyzdi, kuri neatidetu i sona smile smile
2005-10-28 13:39 Blevyzgos » Pakalbam apie etiketa darbe? » #219785

gIlona rašė: Kai įeinu į šią temą, tai pasijuntu virtualiame "kvapų" pasaulyje.............. " Вдыхайте глубже - проезжаем Сочи smile " smile
smile
jau vakar norejosi pasakyti: thank you, it's enough...
2005-10-27 17:54 Blevyzgos » Pakalbam apie etiketa darbe? » #219524
tas kolega, nuo kurio vakar gavau zinute, patvirtins, kad zmogenai -ziaurus padareliai... smile
2005-10-27 14:30 Gyventojų pajamų mokestis » FR0572 » #219370
aciukas smile
2005-10-27 14:17 Gyventojų pajamų mokestis » FR0572 » #219362
Aciu, Austa smile
Dar klausimukas: o jei issaugosiu su vardu "FR0572_RegNr026_uz2004-10" ar vmi bus imanoma ji perskaityti? ar issaugoti privalau vardu FR0572?
2005-10-27 14:05 Gyventojų pajamų mokestis » FR0572 » #219359
pildant elektronini formos varianta, laukeliuose 12-14-16 uzsipildo "1", ka bedaryciau: ar nuli irasau, ar isvalau. Kaip tureciau pasielgti? Palikti tuos vienetukus?
Nenorejau tos sutarties pasirasineti, nes -kai nera kam padeti- visos pradzios sunkios, bet tiek taisyti reikia, kad nera kur detis...
Padekite, prasau smile
2005-10-27 13:27 Apskaita & Auditas » Kasa valiuta » #219326
aha, i kasos knyga rasai ta valiuta, kuria apskaitai, ir kasos likutis realus turi sutapti su apskaitytu; o i programa- jau LTL attitkmuo. Tik- kai programa leidzia- reiketu (patogumui) surasyti abi sumas: ltl ir valiuta.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui