2010-08-29 12:42
KJurate
degustacijai siūlomas toks meniu:
Šalti užkandžiai:
Šoninės vyniotinis įdarytas malta mėsa
Šoninės vyniotinis įdarytas morkomis ir slyvomis
Karkų vyniotinis
Kepta sprandinė
Kepta nugarinė
Liežuvis su krienų-majonezo padažu
Silkė su svogūnais (natūrali)
Silkė su daržovėmis - pomidorų padaže
Silkė su saulėgrąžomis arba razinomis arba grybais
Keptos vištų šlaunelės
Kepta žuvis (pengasija / jūrų lydeka)
Įdaryta paprika arba įdaryti pomidorai
Farširuoti kiaušiniai
Salotos:
Sočios salotos su česnakinės duonos krutonėliais
(salotos, sūris, obuoliai, kiaušiniai, skrudinta duona, kmynai, užpilas)
Salotos su avokadu
(avokadas, filė, salierų stiebai, svogūnų laiškai, krapas, majonezo užpilas)
Salotos su kalafijoru
(kalafijoras, kukurūzai, poras, obuolys, agurkas, krabų lazdelės, majonezo užpilas )
Krabų lazdelių salotos
(ryžiai,agurkai, morkos, krabų lazdelės, alyvuogės, kiaušinis, majonezo užpilas)
Šviežių daržovių salotos
(pekinas, paprika, agurkas, pomidoras, poras acto-aliejaus užpilas)
Duonos pupelių salotos
(sūris, skrudinta duona, pupelės, majonezo užpilas)
Naminė (balta) mišrainė
Aštrios morkų salotos
Kopūstų salotos
Šviežiai parauginti agurkėliai
Šviežūs pomidorai
Karštieji patiekalai:
Vištienos kepsnys su grybų padažu (arba su sūriu), patiekiamas
su šviežiomis daržovėmis ir bulvėmis (arba ryžiais)
(vištienos filė, grybų padažas, bulvės arba ryžiai, šviežios daržovės)
Kiaulienos sprandinė su šviežiomis daržovėmis
(kiaulienos sprandinė, šviežių daržovių salotos, padažas, bulvės)
Kiaulienos nugarinė su pievagrybių padažu (arba su morkomis ir svogūnais / arba su sūriu)
(kiaulienos nugarinė, šviežių daržovių salotos, pievagrybių padažas, bulvės)
Sodybos kepsnys
(kepti šonkauliai, bulvių košė, troškinti rauginti kopūstai, marinuot. agurkėliai, burokėlių salotos)
Suktinukai su rūkytos šoninės ir sūrio įdaru (arba maltos mėsos įdaru)
(garnyras bulvės ir daržovės)
Sriuba:
Sultinys su pyragėliu
Raugintų kopūstų sriuba
Agurkinė sriuba
Šaltibarščiai
Prie alaus:
Kepta duona su česnakais
Kepta duona su sūriu („Ežys“)
Kiaulių ausys
Keptas varškės sūris
Gaiva
Kava
Arbata
Už papildomą mokestį:
Įdarytas karpis (puoštas) (45Lt)
Įdaryta višta (puošta) (35Lt)
''Kelmas'' (kiaulienos šonkauliai įdaryti faršu (50Lt)
pastarųjų , manau, nedegustuosim...
Pasirinkite ka noresite paragauti. kaina asmeniui butu 50 Lt. todėl siūlau rinktis dviem asmenim vieną komplektą nes mūsų laikas ribotas, tai ir suvalgyti viso "komplekto" nevaliosim :)