Reikia patarimo

I
ignukas 22
2006-09-21 00:32 ignukas
Sveiki gerbiami buhalteriai!

Patarimo prasau del darbo.Esu baiges Vilniaus kolegija verslo administravima. Taigi siokius tokius pagrindus turiu.Patirties jokios. Man siulo pazistama buhalteriauti ka tik isteigtoje jos ind.imoneje.Zinau tiek.Tai bus grozio salonas.Imonei pletoti bus paimtas kreditas.Patalpu nuoma apie 4000Lt.Darbuotoju -6.
Pradeti dirbti buhalteriu visada norejau, bet ar ne per daug uzsimociau be patirties vienam paciam pradeti tvarkyti ind.imones apskaita. Ir isviso ar tokia imone ant kreditu nebankrutuos.
Pasitikiu jusu patirtimi ir geranoriskumu .Is anksto dekoju.
K
kls 640
2006-09-21 07:46 kls 2011-09-11 05-06

ignukas rašė: Esu baiges Vilniaus kolegija verslo administravima. Taigi siokius tokius pagrindus turiu.Patirties jokios.


Manau, tikrai turėjo kolegijoje mokinti, kaip svarbu parašyti teisingą pavadinimą. Tavo atveju siūlyčiau: "Buhalteris be patirties individualioje kreditų pasiėmusioje įmonėje".

Atsakymas į tavo klausimą būtų toks:
Buhalteriui nėra svarbiausias motyvacijos dalykas, kad įmonė gali pasiėmusi kreditą bankrutuoti. Čia svarbiau geras atlyginimas.
Dėl praktikos. Tikrai siūlyčiau dar palankyti bent kokius "Pačiolio" kursus. Manau, tikrai verslo administravimo neužteks.
N
Natalija1 419
2006-09-21 09:24 Natalija1
Spręsti bet kokiu atveju reiks tau pačiam:)... nes dirbsi tu, o ne mes...
Asmeniškai aš irgi pradėjau dirbti neturėdama jokios patirties tik teorines žinias:). Pati tuo metu ne už ką gyvenime neičiau ten dirbti, nes galvojau, kad būtinai reikia įgyti parktikos... mane įkalbėjo sesė:) už ką jai esu laaaabai dekinga. Pirmą mėnesį mano stalas buvo užverstas knygomis, įstatymais ir t.t. ... miegojau ir sapnavau buhalterines operacijas bei skaičiukus... po 3 mėnesių darbo susilaukiau mokesčių inspekcijos patikrinimo, po 4 mėnesių apsilankė darbo inspekcija... po šitokio krikšto nustojau drebėti:)

Mano patarimas - pirmyn!
R
Redita 215
2006-09-21 09:46 Redita
Siūlyčiau rizikuoti,niekas negimė mokėdamas,visi patirties įgijo bedirbdami.O tuo pačiu pasidairyti gal tarp giminių ir pažįstamų koks patyręs buhalteris yra,kuris galėtų iš pradžių truputėlį pašefuoti,kad iš neturėjimo patirties rimtų klaidų nepridaryti.Sėkmės.
R
romen 1193
2006-09-21 09:51 romen
Aųš patarčiau nebijoti,vien tai kad ,dalyvauji šiame forume tau pliusas.Jei panorėsi čia labai daug informacijos.Mokėdamas niekas negimė,tai kada gi pradėsi.
L
laura9 10602
2006-09-21 09:59 laura9
Siūlyčiau bandyti, tačiau tuo pačiu nusiteikti dideliam darbui: mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis smile
J
Jana2 624
2006-09-21 10:06 Jana2
Buvau sykį "užlėkusi" su tokia firma.Na ten buvo rimčiau, UAB, kepykla.Bet ir aš jau buvau baigusi buhalterinę apskaitą ir finansus aukštojoj, metus pradirbusi eiline buhaltere, išdrįsau.
Dabar manau, svarbiausia yra savininkų ar darbdavių sąžiningumas, ten savininkas buvo ir prie PVM plovimų ir šiaip prie visokių maklių rankas prikišęs ir įsivaizdavo, kad darysiu ką noriu, o visi patikrinimai kyšiais bus "užkišti", visiškas"bezpridielas", pirkimai visi juodi, pardavimai didžiuliai, žodžiu kepėm šakočius iš vandens ir uogienės.
Laimei, neilgai ten padirbau,rado direktorius"geresnę ir pigiau apmokamą", tai dabar manau, svarbiausia pradedančiam, kad firma nebūtų iškart orientuota į kokias finansines machinacijas,"žaliam" buhui gana sunku suprasti ką darai, o prisidirbti ant savo galvos net labai yra ką.
Bet kokiu atveju tai man buvo didžiulė praktika ir pamoka,bet nervų kainavo per daug, jau nei miegoti, nei dirbti pabaigoj nebegalėjau.Taip, kad sekmės jums, ir jūsų teisė rinktis.
I
ignukas 22
2006-09-21 22:31 ignukas
ACIU CHEBRA.O JUS SAUNUS IR DAR SU JUMORU IR LENGVA PASAIPELE.TAS YRA GERAI. NESITIKEJAU TIEK PAGLALBOS. LENKIU ZEMAI GALVA PRIES JUS VISUS.VELAIU PARASYSIU KA NUSPRENDZIAU.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui