Nemokama apskaitos programa

Niemand Niemand 4933
2008-04-22 18:55 Niemand 2011-09-11 05-48
Jums gi jau atsakė, reikia suvesti visus darbuotojų parametrus. Būtini DU skaičiavimui yra: įdarbinimas (čia atsiranda darbo sutarties Nr.), DU ir krūvis. Jei nenurodysite netaikomas. Jei neįvesite nustatytos metinių atostogų trukmės, neskaičiuos atostogų.
alyda alyda 33
2008-04-22 21:36 alyda
Jau susitvarkiau, kaip aiskinote magali, tai ir as issiaiskinau kur padariau klaida. Buvau neivedus atostogu. Dabar aiskinsiuos toliau smile
Magali Magali 364
2008-04-22 21:56 Magali 2011-09-11 05-48
[quote=Niemand]Jums gi jau atsakė, reikia suvesti visus darbuotojų parametrus. Būtini DU skaičiavimui yra: įdarbinimas (čia atsiranda darbo sutarties Nr.), DU ir krūvis. Jei nenurodysite Nepykit Niemand,aciū jums labai, o ten kur kruvis ka reikia irasyti? smile
Niemand Niemand 4933
2008-04-22 22:15 Niemand
Žr. 1 psl. atgal. Prieš klausdami paskaitykite forumą. Visi klausimai apie darbuotojų modulį atsakyti mažiausiai dešimt kartų.
T
TNTs 135
2008-04-23 07:49 TNTs
Spausdinant darbo užmokesčio žiniaraštį yra klaida
Magali Magali 364
2008-04-23 08:32 Magali 2011-09-11 05-48

Niemand rašė: Žr. 1 psl. atgal. Prieš klausdami paskaitykite forumą. Visi klausimai apie darbuotojų modulį atsakyti mažiausiai dešimt kartų.
Aciū, Niemand, jus labai mandagus.
R
Ritute_km 95
2008-04-23 09:47 Ritute_km
Sveiki programos bandytojai smile Norejau paklausti del nedarbingumo dienu, niekaip negaliu DU skaiciavime nedarbingumo uz dvi dienas suma parodyt smile gal Jus galit man pasakyti kaip tai padaryti?
R
Renatina 4
2008-04-24 11:46 Renatina
Na ir aš prisijungiu prie programos testavimo :)

Norėjau sužinoti kaip reikia paskaičiuoti atostoginius. Pvz. Darbo žiniaraštyje įvedu darbo ir nedarbo dienų skaičių bet ataskaitoje nesuskaičiuoja atostoginių, tas pats ir su nedarbingumo 2 dienom.
Padekit, nerandu kaip. Skaičiau visa forumą ir neradau atsakymo...
Niemand Niemand 4933
2008-04-24 19:50 Niemand
Dėl atostoginių skaičiavimo. Pirmiausia reikia nustatyti taikytiną VDU, nes nuo jo skaičiuojama atostoginiai. Tai galima padaryti arba rankiniu būdu, arba programa tai padarys paspaudus mygtuką gauti VDU. Toliau atostoginiai bus apskaičiuoti automatiškai.

Dėl nedarbingumo pirmu 2 dienų. Programa juos skaičiuoja teisingai ir traukia į mokėtiną DU, tačiau atskirai ši suma nėra niekur išskiriama lentelėse ir ataskaitose. Kai turėsiu laiko pabandysiu jai kažkur atrasti vietos.

Dėl klaidos spausdinant DU žiniaraštį. Ištaisysiu, kai tik turėsiu laiko.
Asme Asme 89
2008-04-25 09:57 Asme
Niemand, būkit geras paaiškinkit prašau, ar galima šia Jūsų programa dirbti komandoje, na, kad vienu metu galėtų dirbti trys žmonės savo kompiuteryje, o įvestus duomenis visi trys matytų ? O gal galima kokius tai failus iš vieno kompiuterio perkelt į kitą? Ir dar, kaip įvedinėti vieną ir tą pačią įmonę, jeigu ji ir tiekėjas ir paslaugų gavėjas? Ar galima paskui bus matyt gautus likučius pagal šią įmonę. O šiaip programa gan smagi, gerai tai, kad bet kokiu momentu duomenis galima pakeisti, pakoreguoti. smile
Niemand Niemand 4933
2008-04-25 11:14 Niemand
Galima.
1. Jei lokaliniam tinkle - pakanka sukonfiguruoti firewall'us ir susikurti atitinkamas teises turinčius vartotojus;
2. Jei per internetą - reikia paklausti interneto tiekėjo (-ų), ar nėra blokuojamas 3306 portas, toliau kaip lokaliniam.

P.S. Per tinklą saugumo sumetimais paprastai uždrausta dirbti root vardu.

Jei įmonė yra ir tiekėjas, ir pirkėjas, įveskite ją du kartus. Bet tai aktualu tik SF ir banko modulius naudojantiems.
Asme Asme 89
2008-04-25 13:30 Asme
Labai ačiū už greitą atsakymą, čia matyt reikės kviestis specus iš mūsų serverio. O dar keletas klausimų - "Prekių nurašymo metodai LIFO, FIFO ir vidutinių verčių vartotojo pasirinkimu nustatomi kiekvienai prekių rūšiai ir vėliau gali būti keičiami;" - kur galima įsivest prekių nurašymo metodą FIFO; ir dar ar bus galimybė suvedus visus produktus, gautis ju viso patiekalo kalkuliaciją, su gramais, savikaina na ir t.t. Na o jeigu šia Jūsų programa galima bus dar ir gatavas kalkuliacijas pasidaryt, tai apie tokią programą tik pasvajot galima būtų smile
Niemand Niemand 4933
2008-04-25 15:09 Niemand 2011-09-11 05-49
1. FIFO yra standartinis programos metodas. Jo įvesti specialiai nereikia, nebent anksčiau buvo taikytas kitas metodas. Formoje Turto apskaita\Atsargų (prekių) katalogas susikuriate prekių rūšį ir nustatote jos parametrus. Paclickinat sukurtą prekių rūšį ir pasirenkate Operacijos. Atsidariusioje formoje galite atlikti įvairiausias operacijas, įskaitant ir nurašymo metodo keitimą.

2. [quote:cca7f85354] viso patiekalo kalkuliaciją, su gramais, savikaina na ir t.t. [/quote]
Nelabai supratau, ką Jūs turite omenyje.
Standartinės gamybos kalkuliacijos yra taikomos naujų standartinių prekių gamybai per anksčiau minėtą Operacijų formą. Įvedant gamybos operaciją, automatiškai nurašomos kalkuliacijoje nurodytos prekės (proporcingai pagamintų prekių kiekiui).
Prekių judėjimas per laikotarpį yra matomas formoje Turto apskaita\Atsargų (prekių) katalogas.
Prekių pardavimų pelningumų ataskaitas duombazė daryti leidžia, bet ataskaitų formų nesu sukūręs.

Šiaip kadangi mano programa yra atvirojo kodo, bet kuris programuotojas, besigaudantis .NET platformoje, gali laisvai adaptuoti programą specifiniams konkrečios įmonės poreikiams, praplėsti jos galimybes ar pridėti kokių specifinių ataskaitų. Programuotojo laiko poreikis grubiai būtų toks:
Nauja ataskaitos forma - nuo valandos iki dienos (priklausomai nuo sudėtingumo);
Naujas apskaitos objektas - nuo dienos iki savaitės.
Jei atsirastų programuotojų, norinčių tobulinti programą, mielai paaiškinčiau, kaip tą padaryti pačiu greičiausiu būdu.

Yra tik vienas reikalavimas visoms modifikacijoms: griežtai draudžiama prekiauti tiek esama programa, tiek bet kokiomis jos modifikacijomis.
Asme Asme 89
2008-04-26 16:30 Asme
Dėkui už atsakymą. Kadangi programa tikrai mums patiko, nes iš tiesų ja naudotis nėra labai sudėtinga, mėginsim ieškotis specialistų kurie padėtų ją praplėst. Dėl kalkuliacijų - kadangi musų firma užsiima maisto ruošimu, reikalingos kalkuliacinės kortelės, dabar mėginame susivesti visus produktus, ir nežinom ar gausis galiniame rezultate tos kalkuliacinės kortelės, kuriose butų noridyta kiekvieno patiekalo ingridiento svoris, kaina, patiekalo savikaina ir patiekalo kaina su antkainiu, pagal kurį mes jau parduodame kavinėje. Truputį baugu įvedinėti daug duomenų, kai nežinai kas galų gale gausis. Taip pat dar ne visai iki galo išsiaiškinome, kaip reiks pasidaryti įvairias buhalterines ataskaitas. smile
Niemand Niemand 4933
2008-04-26 17:04 Niemand
Update ištaisyta:
1. Centų neatitikimas DU žiniaraščių printinimo formų sumose;
2. DU žiniaraščių printinimo formos tiksliai įtalpintos ant lapo, t.y. prieš printinant nebereikės koreguoti paraščių;
3. Visuose DU žiniaraščio formos variantuose rodo nedarbingumo apmokėjimą (varnelė formos apačioje).

Update'as čia:
www.wikifortio.com/869815/Apskaita_1.1_beta_update.exe
Niemand Niemand 4933
2008-04-26 17:12 Niemand
Dėl atostoginių ir darbdavio apmokamo nedarbingumo (už pirmas dvi dienas).
Kadangi šie dydžiai yra apskaičiuojami pgl to darbuotojo VDU, prieš juos skaičiuojant reikia įvesti taikytiną VDU.
Pavyzdžiui, jei norite skaičiuoti nedarbingumo apmokėjimą:
1. Užpildote DU žiniaraštį iki nedarbingumo paskaičiavimo (dirbtos dienos ir t.t.);
2. Pažymite varneles rodyti VDU parametrus ir nedarbingumą;
3. Paspaudžiate mygtuką gauti VDU arba patys įvedate dienos ir valandos VDU tam darbuotojui;
4. Paspaudžiate skaičiuoti.
Analogiškai ir su atostoginiais.
Niemand Niemand 4933
2008-04-26 17:30 Niemand 2011-09-11 05-49

Asme rašė: Dėkui už atsakymą. Kadangi programa tikrai mums patiko, nes iš tiesų ja naudotis nėra labai sudėtinga, mėginsim ieškotis specialistų kurie padėtų ją praplėst. Dėl kalkuliacijų - kadangi musų firma užsiima maisto ruošimu, reikalingos kalkuliacinės kortelės, dabar mėginame susivesti visus produktus, ir nežinom ar gausis galiniame rezultate tos kalkuliacinės kortelės, kuriose butų noridyta kiekvieno patiekalo ingridiento svoris, kaina, patiekalo savikaina ir patiekalo kaina su antkainiu, pagal kurį mes jau parduodame kavinėje. Truputį baugu įvedinėti daug duomenų, kai nežinai kas galų gale gausis. Taip pat dar ne visai iki galo išsiaiškinome, kaip reiks pasidaryti įvairias buhalterines ataskaitas. smile


Tai gal iš pradžių pabandykite įsivesti tik dalį produktų ir pabandyti kalkuliacinių kortelių veikimą smile

1. Patiekalo ingridiento svoris bus tokiais mato vienetais, kokiais nurodysite tam ingridientui kaip įsigyjamai prekei. T.y. jei mėsą perkate kg, tai ir kaip ingridientas jis pateikiamas kg.
2. Kaina nustatoma kiekvienu konkrečiu atveju įvedant gamybos operaciją FIFO ar kitu metodu, t.y. ji priklausys nuo žaliavų įsigijimo.
3. Pagaminti patiekalai (po gamybos op įvedimo) atsidurs antroje klasėje pagal kalkuliaciją sudaryta savikaina. Ar tas teisinga maisto gamybos veikloje, nežinau.
4. Antkainis automatiškai nėra skaičiuojamas. Paprasčiausiai registruojate tam tikro patiekalo tam tikro pagaminto kiekio pardavimą už tam tikrą vnt kainą.
5. Neišmanau koks mano programos santykis su kasos aparatais. Taip pat neišmanau maisto apskaitos, taigi nežinau, ar mano programa yra tinkama. Jei parašysite tikslius apskaitos algoritmus, gal galėsiu pasakyti daugiau.

Ataskaitoms kurti reikalinga Visual Studio. Kūrimo proncipas toks: parašyti select'ą (SQL sakinį), kuris pageidaujamu pjūviu ištrauktų duomenis iš duombazės, nupiešti (tiesiogine to žodžio prasme) pageidaujamą ataskaitą, parašyti programinę logiką, kuri gautus duomenis išdėliotų formoje. Paprastai piešimas yra daugiausia laiko reikalaujanti ir nuobodžiausia dalis. Primityviausia duomenų įkėlimas į ataskaitą, o SQL sakinys čia jau nuo norų ir patirties priklauso.
Asme Asme 89
2008-04-26 21:39 Asme
Niemand, nekantriai lauksiu dabar pirmadienio, kad galeciau saviskiams perduoti tai, ka Jus paaiskinote, nes paciai viska tai suvokt yra tikrai per daug sudetinga, labai aciu uz konkrecius atsakymus. Oh, greiciau prisipratint ta Jusu programa, kad jus nekankint visokiai klausimais smile
I
ipaq 16
2008-04-29 15:48 ipaq
See the end of this message for details on invoking
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************
System.InvalidOperationException: Row associated with the currency manager's position cannot be made invisible.
at System.Windows.Forms.DataGridView.OnDataGridViewElementStateChanging(DataGridViewElement element, Int32 index, DataGridViewElementStates elementState)
at System.Windows.Forms.DataGridViewBand.OnStateChanging(DataGridViewElementStates elementState)
at System.Windows.Forms.DataGridViewBand.set_Visible(Boolean value)
at System.Windows.Forms.DataGridViewRow.set_Visible(Boolean value)
at WindowsApplication1.I_Bankas.Registruotas_CheckedChanged(Object sender, EventArgs e) in D:\My Documents\My Projects\Apskaita2\Apskaita\Dokumentai\I_Bankas.vb:line 200
at System.Windows.Forms.CheckBox.OnCheckedChanged(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.CheckBox.set_CheckState(CheckState value)
at System.Windows.Forms.CheckBox.OnClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.CheckBox.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)
at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
CodeBase: file:///c:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
----------------------------------------



Norejau nuimti varnele nuo Rodyti jau registruotus op irasus, ismete sita erora
I
ipaq 16
2008-04-29 16:08 ipaq
dar viena problemele, paspaudus darbo uzmokestis atidaro darbo santykiu nustatymus, juos lyg ir uzpildau visus, bet paspaudus taikyti meta klaida nepakanka darbuotoju parametru. padekit
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui