Vaiko priežiūros atostogų pabaigoje bankrotuoja įmonė

2008-12-17 00:16 Pavasarelis
Sveiki. Esu vaiko prieziuros atostogose, sausio menesi jam sueina trys metai. Suzinojau, kad imonei, kurioje dirbau paskelbtas bankrotas. kaip man elgtis? smile Tik dabar susivokiau, kad gal reikejo informuoti apie savo ketinima sugrizti? prieš kiek laiko tai reikia padaryti, kiek as suprantu pries 14 dienu?
RamuneS RamuneS 807
2008-12-17 07:54 RamuneS
Susiraskite jūsų įmonei priskirtą bankroto administratorių - jis turi viską paaiškinti ir sutvarkyti; tiksliau jis turi jus susirasti ir įteikti atleidimo iš darbo lapelį - bent jau mano exdarbe taip buvo, bet tol, kol būsite vaiko priežiūros atostogose, jums ir toliau būsite socialiai apdrausta ir gausite visas priklausančias išmokas iš Sodros.
2008-12-17 19:46 Pavasarelis
Aciu uz atsakyma, bandau dabar susirasti info apie tai kas man priklauso, kokios pasalpos ir panasiai. Supratau kad 2 vidutiniai atlyginimai, bet nelabai issiaiskinau kas man juos turetu sumoketi. Galvoju, ar priklauso nuo stazo, nes ten nemazai esu dirbusi. Kitas dalykas, idomu visa tvarka darbo birzoje. Gal kas susidurete su tokia situacija. Aiskinuosi pati, bet su aktyviu trimeciu vienai truputi sudetinga smile buciau dekinga pagalba.
Rolanda Rolanda 6896
2008-12-17 21:47 Rolanda
Kodėl tą patį klausimą pateikiate dvejose temose? Negi dėl jo reikėjo suskurti netgi naują temą? smile
Į jūsų pateiktą klausimą dėl bankroto atsakiau čia: tax.lt/postx1429-0-260.html
Dėl darbo biržos: kai jus atleis iš darbo, paprašykite, kad buhalterė užpildytų specialią formą darbo biržai. Su ta forma nueisite į darbo biržą, kur jus užregistruos arba kaip ieškančią darbo, arba kaip bedarbę. Pirmuoju atveju bedarbio pašalpos negausite, antruoju - gausite.
2008-12-18 08:03 Pavasarelis
Aciu labai dar karta uz atsakyma. smile Sorry kad truputeli blaskausi. Cia is pasimetimo matyt. smile Niekaip neradau info ar esant vaiko prieziuros atostogose galioja tas pats atleidimas.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui