Torto dengimo masė
500 g. pudros ( tik geros dancukerio )
180 g. krakmolo .
14 gr želatinos Klingai ,
60 ml. vandens .
3 dideli šaukštai dirbtinio medaus .
5 šaukštai aliejaus , kuo šviesesnio , be kvapo
alieju nepilu i tesla,o po viena sauksta i ranka ipilu ir minkau,paskui vel ipilu ir minkau, kol 5 saukstus sunauduoju, tai man tada ne taip limpa.O man viskas sueina jej tik pilu karsta zelatina, net labai limpanti buna, nes greit viskas tirpsta ir butinai reikia brandinti tada
O kai naudojau nelabai karsta , tai tada maziau sueidavo, daugiau elastinga yra, ir galima iskart kloti torta
Isbrinkinam želatiną ir ištipdau ant garų vonelės. Dedam 3 saukstus medaus ir apie 1,5 saukstelio rugsteles. Kai viskas ištipsta biški palaukiu kol pravės, kad nebūtų labai karšta ir pilu dali krakmolo su pudra. Krakmolo dedu 150-180 g. Ismaisau,ir kai jau matau kad galiu minkyti tarp rankų tada ipilu aliejaus,. Isminkau ir palieku nakciai, arba bent porai valandu subresti .
Tik prieš dedant ant torto būtina tortą aptepti sviestiniu kremu, kitaip ištirps pastilažas