DSS sertifikatas OHSAS 18001

T
Talli 30
2009-11-04 08:35 Talli
Sveiki,
mano imone ketina isigyti darbuotoju saugos ir sveikatos vadybos sistemos sertifikata - OHSAS 18001, taciau jam gauti reikia atitikti tam tikrus reikalavimus, kuriu tiksliai nezinau ar imanoma suzinoti nesumokejus milzinisku pinigu.
Pirkom berods uz 60 lt is lsd.lt ir gavom reikalavimus, kurie tiesiog juokingi, ten nera nei dokumentu saraso nei aprasymo kaip tam tikri dokumentai turi atrodyti, nei formu nei isakymu pagal kuriuos remiantis turi buti sukurta sistema. Zodziu dar vieni pinigai sumesti i bala.
Itarimas toks, kad gali padeti kompanijos, kuriuos tuos sertifikatus isduoda uz nemaza sumele, bet visgi gal yra cia esanciu zmoniu jau praejusiu sita dokumentu tvarkyma visa?
Ir gali bent reikalingu dokumentu, proceduru, sarasa pateikti?

Buciau dekinga
D
day 324
2009-11-04 10:42 day
smile
Elste Elste 27292
2009-11-04 11:21 Elste
mes praėjome ir turime. Bet padarė viską firma. KAdangi pas mus yra integuota sistema, t.y. sujungta į vieną ir kokybės vadybą, ir aplinkosauga, ir darbų sauga, tai nėra tokių atskirų procedūrų ir formų. Viskas pajungta ir tose pačiose procedūrose atliekant kažkokį darbą, aprašyti kokybės vadybos punktai, palinkosaugos ir darbų saugos.

Nemanau, kad patys taip jau pasiruošit viską ir gausit OHSĄ.
Juk ta pati įmonė, kuri ruošia ir sutvarko, įdiegia, paskui ir sertifikuoja ir kasmet audituoja. Taigi... geriau sumokėt ir viską turėt tvarkinga, tada jie ir "lengiviau" audituoja ir persertifikuoja, mažiau kabinėjasi, nes gi patys ruošė smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui