Akimirka

vovere vovere 25997
2012-09-30 12:13 vovere
aš tai laukiau obuolių sulčių specialiai neroviau tai dabar po biški mažinu, o morkų jau esu užsišaldžiusi tai likusias irgi spausiu su obuoliais
Aradija Aradija 10364
2012-09-30 12:24 Aradija
jau buvo bobu vasara - jau voratinklius per pieva braidydami penktadieni namo kučiom vilkom smile fui kai nemegstu kai jie ant veido, galvos - plauku pradeda lipti fek
2012-09-30 12:33 vvirginija1

vovere rašė:
o morkų jau esu užsišaldžiusi
Tai sutarkavai ir į kamerą? aš irgi galvoju šiek tiek taip pasidaryti
I
IRUTE78 2552
2012-09-30 12:34 IRUTE78
O siaube kas leido tiek daug prilyti, tokia pelke kieme prilijo, kažin kaip mano reno išplauks, o aš taip noriu valgyti, atšals pietūs. smile smile
vovere vovere 25997
2012-09-30 12:43 vovere
vvirgiinija1, jo sutarkavau ir į kamerą, bet dar ir virtų susišaldžiau
2012-09-30 12:45 vvirginija1

vovere rašė:
bet dar ir virtų susišaldžiau
O virtas kaip darai? cielas morkas šaldai, ar jau kubeliais supjaustai? nesu bandžiusi, todėl galvoju kai jos paskui atsileidžia ar su jom viskas gerai?
Loreta Loreta 28574
2012-09-30 12:56 Loreta
Nu nesuprantu, kam jūs burokus ir morkas verdat ir šaldot? Rūsio neturit, kad šviežius išlaikyt?
vovere vovere 25997
2012-09-30 13:05 vovere

vvirginija1 rašė:

vovere rašė:
bet dar ir virtų susišaldžiau
O virtas kaip darai? cielas morkas šaldai, ar jau kubeliais supjaustai? nesu bandžiusi, todėl galvoju kai jos paskui atsileidžia ar su jom viskas gerai?

išverdu ir iš kart susipjaustau, aš į sriubas dedu tai normaliai viskas, neištįžta
vovere vovere 25997
2012-09-30 13:06 vovere

Loreta rašė:
Nu nesuprantu, kam jūs burokus ir morkas verdat ir šaldot? Rūsio neturit, kad šviežius išlaikyt?

o tam kad paskui užsinorėjus barščių nereiktų kiekvieną kartą virt, o turint omeny kad burokėliai verda ilgokai tai gali ir nebesinorėt barščių kol juos padarysi, o čia atsidarei slovikėlį ir po pusvalandžio jau turi barščius smile
Loreta Loreta 28574
2012-09-30 13:08 Loreta

vovere rašė:
[o tam kad paskui užsinorėjus barščių nereiktų kiekvieną kartą virt, o turint omeny kad burokėliai verda ilgokai tai gali ir nebesinorėt barščių kol juos padarysi

Žalią burokėlį sutarkavus jie išverda kartu su bulvėm. Be to, bent jau man tai skanesni barščiai iš žalio buroko. Ir spalva raudonesnė.
vovere vovere 25997
2012-09-30 13:10 vovere
užtenka to raudonumo, bet man tarkuoti burokėliai nepatinka smile
I
IRUTE78 2552
2 2012-09-30 13:19 IRUTE78

Loreta rašė:

IRUTE78 rašė:
Prie gero noro greitai, gera valanda ir gatavi šašlykiukai smile Arba į restoraną, kur šašlykus gerus gamina smile

Tfu, į restoraną...
Man ne valgyt rūpi, o pats procesas. Čia su 1 valanda neapsisuksi, visos dienos reikia.

Nespjaukit taip, geri būna, kepti konvekcinėje krosnyje, bulvės taip pat, kas mėgsta ryžiai, mėsa labai gerai iškepa, jie nėra kieti tokie, kaip būna kepant namie, lauko sąlygomis. Ir dar daro labai skanius padažus prie jų, plius įvairios salotos, namie taip viskas tikrai nebus.
Loreta Loreta 28574
1 2012-09-30 13:23 Loreta

IRUTE78 rašė:
jie nėra kieti tokie, kaip būna kepant namie, lauko sąlygomis.

Matyt, nesat valgę keptų lauko sąlygomis gerai paruoštų. Burnoj tirpsta. Svarbu, kad būtų gera mėsytė ir išmanančiai paruošta. Plius laužo dūmas.
2012-09-30 13:23 vvirginija1

Loreta rašė:
Rūsio neturit, kad šviežius išlaikyt?
Neturiu.... todėl dalį stengiuosi apdoroti iškart kad pavasarį į konteinerį nereikėtų išnešti. Aišku ir šviežių laikau bet nėra sąlygų tinkamai išlaikyti. Kol nėra didelių šalčių laikau vienur, kai stipriai šąla tempiu kitur, tai žodžiu....
vovere vovere 25997
2012-09-30 13:24 vovere
Irute, tik jau nepradėkit pasakoti kad namie šašlykai prastesni nei restorane ar kažkokioj krosnelėj kepti smile krosnelė niekada nesuteiks dūmo kvapo, o jei gera mėsa, šašlykas sultingas ir minkštas, viskas nuo to priklauso, reikia mokėti daryti ir kepti šašlykus
2 2012-09-30 13:34 vvirginija1
Nu ir važiuokit jūs į tuos restoranus šašlykų valgyti jei jums taip patinka. O man pvz naminio nėr net ko lyginti su kokiu tai restoraniniu, visi puikiai žinom kokią ten mėsą sunaudoja ir t.t. Ir tas salotas namie pasidarai pagal savo skonį ir tą padažą.... smile
vovere vovere 25997
2012-09-30 13:55 vovere
aišku, o ten apipuvusias daržoves į salotas sudeda smile smile
I
IRUTE78 2552
1 2012-09-30 14:04 IRUTE78
Nu pavaret cia
2012-09-30 14:09 vvirginija1

IRUTE78 rašė:
Nu pavaret cia
Kad nepasakėm nieko naujo, viskas visiems senai žinoma smile
I
IRUTE78 2552
2012-09-30 14:09 IRUTE78
Valgi ruosti reikia moketi, ir zinoti, ne visi ir gali tai zinoti
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui