Laguna_ rašė:
Puodą prisvilino brangusis, o aš dabar turiu sukt galvą kaip išvėdint namus
P.S. laaaabai retai, bet vistik gaminu ir pati...
Na, pabandyk šį patarimą
Jei tenka naikinti stipriai nemalonų kvapą (rūkalų, pelėsių, sugedusio maisto) – ketaus keptuvėje pakaitinkite truputį rozmarinų, čiobrelių arba maltų gvazdikėlių. Kai žolės ims rūkti, nukelkite nuo ugnies keptuvę ir nuneškite ten, kur nemalonus kvapas jaučiamas stipriausiai. Pakvėpinkite keletą minučių toje vietoje – blogas kvapas išnyks. Atminkite, kad itin nemalonų kvapą užgožia tik stipriai, aitriai kvepiančios žolės: bazilikai, melisos, peletrūnai, verbenos, pelynai. Saldūs kvapai mažai veiksmingi
Jei padės, tai tavo
brangusis man liks skolingas