Naujiena- seminaras Tax.lt nariams

artas71 artas71 12027
2005-04-01 11:59 artas71
Skelbimas


Pirmą kartą Tax.lt klubas “Tikslas” kartu su VMI ir FNTT organizuoja nemokamą seminarą Tax.lt. nariams.Manom, kad mūsų pasiūlyti nagrinėjimui seminare klausimai yra ypatingai ( sakykim – netgi siaubingai) aktualūs daugeliui įmonių buhalteriams.Dalyvauja –Alina Gaudutytė - VMI prie Finansų ministerijos Teisės departamento direktoriaus pavaduotoja , Alvydas Packevičius - Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos prie VRM direktoriaus pavaduotojas
Jūsų atrinktus klausimus pateiks Tax.lt nariai artas71,Wolf ir Tomukas.

1.Sandoriai tarp susijusių asmenų- rinkos kainos nustatymo metodikos.
Siūlomas įsigyti leidinys “Rinkos kainos Lietuvoje” - išsami informacija apie
a)gyvenamųjų namų ir butų nuomos kainas;
b) lengvųjų automobilių nuomos kainas;
c) gamybinių patalpų bei negyvenamų patalpų ( garažų ir pan) nuomos kainos;
d) paskolų palūkanų dydžiai ( rekomenduotini – skiriasi pagal regionus).
Informacija pateikiama apie visus Lietuvos miestus ir gyvenvietes ( gyventoijų skaičius didesnis nei 10 000) . Leidinio kaina seminaro metu – 4,01 Lt.
Naujos FR0528 "Asocijuotų asmentų tarpusavio sandorių arba ūkinių operacijų" ataskaitos, teikimo ir neteikimo atvejai.
Seminaro pabaigoje įvykis diskusija tema - "Visi mes giminės"
Papildomai po seminaro norintiems - Geneologinio medžio sudarymas PMĮ tikslams.

2.Registravimasis PVM mokėtoju – metodinės rekomendacijos. Kaip greit užsiregistruoti PVM mokėtoju – galimų atsakymų į pateiktą klausimyną pavyzdžiai.Užpildytų klausimynų ir atsakymų, keliančių įtarimą VMI pareigūnams pavyzdžiai, populiariausi PVM grobstymo būdai ir schemos.
Naujos klausimyno formos FR0240 projekto pristatymas.

3.Formos FR0711 užpildymo pavyzdžiai.Išsamios konsultacijos. "FR" prasmės paaiškinimas: dabartis, praeitis, vaidmuo mokesčių adminstravime.

4.Populiariausi mokesčių slėpimo būdai įmonėse. Brošiūra “Ko neturėtų daryti įmonės buhalteris”. Aptarsim įtartinas kasos operacijas, paskolas bei už jas mokamas palūkanas, apskaitos registrų pildymo metu dažniausiai nuslėptos informacijos pobūdį, vokų bei "vokelių" apskaita įmonėse, pinigų skirstymo pagal spalvingumą (akinančiai balti, balti, balkšvi, pilki bei juodi) kriterijai...Brošiūros kaina seminaro metu 1,04 Lt.

Seminaras vyks Siemes arenoje ( iškart po Darbo partijos suvažiavimo).
Pradžia – 15.00 Seminaro trukmė – 3 val. Nuo 14.00 - galimos diskusijos su Darbo partijos nariais dėl 1,11,111 ir 1111 dydžių.
Numatomos 2 pertraukos. Pertraukų metu - kava, saldainiai už mokesčių mokėtojų pinigus.
Silpnų nervų mokesčių mokėtojams patariama pasiimti aspirino.
Be atskiro FNTT leidimo filmuoti, fotografuoti ar rinkti kitą vaizdinę informaciją draudžiama.
Jei aukščiau minėti pareigunai negalės atsakyti į Jūsų klausimą, Jūsų įmonėje bus atliktas nemokamas patikrinimas.

Įleidžiami tik iš anksto užsiregistravę, neįtartinos išvaizdos ir neturintys piktų ketinimų Tax.lt.Nariai. Registracija vykdoma el. paštu: Tomas@dievas.com artas71 @tax.lt
Laiške nurodykite: Vardą, Pavardę, Įmonės pavadinimą ir kodą, paskutinę VMI ir FNTT apsilankimo datą.
Apie sėkmingą registraciją bus pranešta į Jūsų nurodytą el. pašto adresą.
Loreta Loreta 28574
2005-04-01 12:10 Loreta
Kadangi grupirofkė "Tikslas" šį projektą svarstė prieš 2 savaites, įvyko šiokių tokių pasikeitimų. Seminare sutiko dalyvauti ir Lietuvos Muitinės departamento vyr. konsuitanto mokesčių klausimams pavaduotojas Alvydas Gečas. Taigi galite ruošti ir klausimus, susijusius su muitinės darbu, muito mokesčiais ir t.t. Tik prašymas - klausimai neturi būti labai ilgi, pateikiami lietuvių kalba, esmė išdėstyta trumpai ir aiškiai.
Dalia29 Dalia29 12616
2005-04-01 22:22 Dalia29
Artas, kaip Tikslo end Company redaktorius, pasirūpino rimtąja seminaro dalim. Bet bus ne tik duonos, bet ir žaidimų (apart diskusijos su Darbo partijos nariais).
Pertraukų metu be bonbonkių dar bus jungtinio Sodros-VMI iš Šermukšnių-LR Administracinio Teismo mokestinių bylų skyriaus choro pavasarinės giesmės "Žinojimas atleidžia nuo atsakomybės" ir oratorija "Artėja gegužės 1-oji" (ką jie čia tuo nori pasakyt?), ONTT ir FNTT nindzių pasirodymas "Operatyvinis šokis su kardais", muitininkų kapelos "Nostalgija pro gerus laikus" čiauškutės "Koks velnias nešė į ES" bei Lietuvos TOP 1000 Nr.999, Eurovizinė daina "Vėl gegužio vargai".
Be to dalyviams bus surengtas konkursas, kas greičiausiai užpildys visų dalyvių pajamų deklaracijas (bus net prizas, neapmokestinamas GPM) ir etc. ir etc.
Žodžiu , bus labai linksma.
Maloniai laukiame.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui