Elvusia rašė: Pirmiausia tai patariu išimti iš forumo jūsų failiuką :) Nebent labai norite viešintis :)
Viskas ten labai aiškiai ir suprantamai parodyta.
Jums kaip tik tokio planiuko su įrengimų, langų, durų ir ventiliacinių angų išdėstymu reiks sudarant sutartį su kenkėjų naikintojais.
Be jų - nė iš vietos.
VMVT toks planiukas bus reikalingas, kad jame matytųsi įrengimų, skirtų maisto tvarkymui, išdėstymas.
Dabar jums belieka surašyti tą rašliavą, kur išdėstysite maisto tvarkymo procesą.
Iš esmės, nieko ten sudėtingo nėra.
Beje, tie garų surinkėjai turi tinklelius?
Ventiliacinės angos, tikiuosi, taip pat su tinkleliais?
Aha, ta pagalbinė patalpa, skirta persirengti: jei joje laikysite valymo inventorių, turi būti atskira spintelė jam sudėti.
WC - atskiras inventorius, atskirtas spalviniai.
Jei maisto proceso tvarkymo aprašymas bus parašytas labai abstraktus - kitus niuansus susirašysite įsakymais.
Tai vidaus audito plano patvirtinimas, patiekalų laboratorinės kontrolės atlikimo grafikai ir registras. Kas už tai atsako.
Vandens tyrimų grafikas.
Turėkite omeny - jei žadate turėti ŠGP, prieš tai turite sudaryti sutartį su įmone, kuri utilizuoja ŠGP. Ir, jei juos vešite ne kasdien, turite turėti ir jiems šaldiklį.
Čia, žinoma, durnizmas, bet atnaujintose GH praktikos taisyklėse tai vėl akcentuojama.
Na, jei jums nepavyks tas aprašymas, rašykite man PŽ su savo elektroninio pašto adresu - prisegsiu pavyzduką.
dar keli klausimėliai
ar dizinfekcija galima užsiimti pačiam ir nesamdyti tai atliekančiuos įmonės??
kenkėjų naikinimui jau būtinai reikia sudaryti sutartį su įmone?
jeigu pas mane dirbs vienas darbuotojas, kiek suprantu jisai pats negali vykdyti vidaus audito? tikriausiai pats savininkas turės tai daryti.
Tai vidaus audito plano patvirtinimas, patiekalų laboratorinės kontrolės atlikimo grafikai ir registras čia reikia pateikti MVT ar čia tiesiog sau turi pasidaryti??
na viskas jau aiškėja ...
manau viską susitvarkysim patys ir neliks jokių neaiškumų ... dėkui puikiem padėjėjams Elvusia ir kitiems .... ačiū