Citata

ABA2 ABA2 1824
2 1 2014-03-18 12:13 ABA2
“The Fascists of the future will be the anti-fascists.” (lt. ateityje fašistai pasivadins anti-fašistais)
V.Čerčilis
Šis iškilus žmogus matė toli į priekį.
Dažnai prisimenu šį posakį,kai išgirstu purvą ir melą pilamą per "teisingiausią" TV iš rytų.
ABA2 ABA2 1824
2 2014-03-22 17:11 ABA2 2014-03-22 17-17
Rusų oligarchas Abramovičius atsisakė futbolo klubo "Čelsi" ir nusipirko Voronežo "Fakelą".Voronežo sporto mėgėjai laukia į rajono centrą turinčio atvykti Jose Mourinho (Žoze Mourinjo),
kuris sutiko Voronežo sporto klubui padėti iškovoti Čempionų lygos taurę.
Kadangi Rusija buvo pašalinta iš tarptautinių futbolo turnyrų,skubiai buvo sukurta Stačiatikių Čempionų Lyga(SČL).Lygoje dalyvauja garsios futbolo komandos iš Padniestrės,Pietų Osetijos,
Abxazijos,Simferopolio ir Phenjanio.Turnyras bus įtemptas ir įdomus-GasProm'as sporto šventės sponsorius. Turnyro atidaryme paaiškėjo,kad nežinia kur prapuolė 10 mlrd. dolerių,bet kadangi tai
nekenčiamos šalies niekinami doleriai-rusai į tai visai nekreipia dėmesio,smulkmena,neverta tikrų patriotų dėmesio.
Ir dar.Griežti ir teisingi Rusijos patriotai pagrasino Amerikai,kad atsisakys amerikietiškų technologijų:mobilaus ryšio,Interneto tinklo ir palydovinės televizijos.
KrymInfo.ru
ABA2 ABA2 1824
3 2014-03-24 23:30 ABA2
Rusai yra unikali tauta-jie bėga iš tėvynės, nes ten jiems blogai.Veliau, kai įsikuria, pradeda tėvynę kviesti pas save, o kai ji ir vėl ateina- vėl bėga tolyn į vakarus...
Nežinomas metraštininkas

artas71 artas71 12028
10 2014-04-06 19:08 artas71
Окружай себя только теми людьми, кто будет тянуть тебя выше. Просто жизнь уже полна теми, кто хочет тянуть тебя вниз.

© Джордж Клуни
4 2014-04-07 11:59 seimosdziaugsmas
Nežinau kieno, bet gera mintis:
Живи так, чтобы Богу было интересно наблюдать за тобой...
ABA2 ABA2 1824
2014-04-15 23:22 ABA2
Pagal Jevgenijaus Jevtušenkos eiles.Šiuolaikinis perdirbinys,autoriai nežinomi,bet ,greičiausiai, iš buvusios SSSR tautų gabių žmonių.
3 2014-04-17 23:03 seimosdziaugsmas
Jei moteris negraži, vadinsi ji kvaila. Protinga moteris niekada neleis sau būti negražiai.
Coco Chanel
5 2014-04-24 21:27 seimosdziaugsmas
Kaip gražiai pasakyta:
Šekspyras rašė: "Aš visada jaučiuos laimingas. Žinai kodėl? Nes aš nieko iš nieko nesitikiu. Lūkesčiai visada sukelia skausmą. Gyvenimas yra trumpas...Taip kad mylėk savo gyvenimą... Būk laimingas...Ir nuolat besišypsantis...Prieš kalbėdamas klausykis... Prieš pradėdamas rašyti pagalvok...Prieš išlaidaudamas uždirbk... Prieš melsdamasis atleisk... Prieš įskaudindamas pajusk... Prieš neapkęsdamas mylėk... Prieš mirdamas gyvenk!"
W
wwind 1616
2014-04-25 09:50 wwind

seimosdziaugsmas rašė:
(...)Šekspyras rašė: "Aš visada jaučiuos laimingas. Žinai kodėl? Nes aš nieko iš nieko nesitikiu. Lūkesčiai visada sukelia skausmą. (...)


kokia budistinė mintis... Nors Šekspyras turbūt nebuvo nušvitęs

Labas šviežios žalumos rytas:)
Linuske Linuske 1795
2 2014-04-25 19:20 Linuske
Дорогие, наше счастье находится не вовне, оно – внутри нас самих. Чтобы стать счастливыми, нужно разобраться, что творится в вашей душе.
Оглянитесь вокруг, посмотрите на своё окружение, и вы поймёте, что происходит у вас внутри. Если вы чувствуете, что взаимоотношения с окружающими складываются не так, как вам хотелось бы, это первый признак того, что пришла пора наладить отношения с самым главным для вас человеком – самой собой. Отношение к себе – это зеркало, в котором отражаются все ваши взаимоотношения с миром.
Проанализируйте свои симпатии и антипатии – и вы многое о себе узнаете. Для нас всегда привлекательны люди, имеющие такие же качества, что и мы.
Но если что-то в человеке вызывает протест, гнев, раздражение, это значит, что эти черты у нас тоже есть, но мы не хотим это признать!
Именно над этими чертами и нужно поработать. Тогда и мир вокруг вас станет лучше!
artas71 artas71 12028
2 2014-04-27 21:50 artas71
“Imagine life as a game in which you are juggling some five balls in the air. You name them – Work, Family, Health, Friends and Spirit and you’re keeping all of these in the Air.

You will soon understand that work is a rubber ball. If you drop it, it will bounce back. But the other four Balls – Family, Health, Friends and Spirit – are made of glass. If you drop one of these; they will be irrevocably scuffed, marked, nicked, damaged or even shattered. They will never be the same. You must understand that and strive for it.”

Work efficiently during office hours and leave on time. Give the required time to your family, friends and have proper rest.

Value has a value only if its values is valued.

Bryan Dyson – Bryan Dyson – Former CEO of Coca-Cola
Byla Byla 12119
3 2014-05-02 10:31 Byla 2014-05-02 10-33



Jei problemą galima išspręsti, vadinasi, nėra jokio reikalo dėl jos jaudintis. Jei problema neišsprendžiama, jaudintis dėl jos beprasmiška. (Dalai Lama XIV)

Žmonės buvo sukurti tam, kad juos mylėtų, o daiktai buvo sukurti tam, kad jais naudotųsi. Šiandien pasaulyje tiek chaoso yra dėl to, kad mes naudojamės žmonėmis, o mylime daiktus. (Dalai Lama XIV)

Tikslas yra ne būti geresniam už kitą, bet būti geresniam už ankstesnį save. (Dalai Lama XIV)

Laimė ne turėti, bet nenorėti turėti. (Dalai Lama XIV)

Ryšiai, kurie grindžiami tik seksualiniu pasitenkinimu, yra kaip namas ant ledo pamatų. Kai tik ledas ištirps, namas sugrius. (Dalai Lama XIV)

Padėkite kitiems, jei tai įmanoma. O jei neįmanoma, bent jau nekenkite. (Dalai Lama XIV)

Mano požiūris į religiją paprastas: nėra būtinybės statyti didingas bažnyčias, taip pat nėra jokio reikalo kurti sudėtingas filosofijas. Širdis – štai mūsų bažnyčia, gerumas – štai mūsų filosofija. (Dalai Lama XIV)

Beprasmiška tikėtis šypsenos iš kitų tokiam žmogui, kuris pats nesišypso. (Dalai Lama XIV)

Būkite geri, jei tai įmanoma. O tai įmanoma visada. (Dalai Lama XIV)

Mes iš tiesų nugalime savo priešus tada, kai paverčiame juos draugais. (Dalai Lama XIV)

Kiekvienas žmogus širdyje nešiojasi viltį. Jei kartais ji žlunga, tai jokiu būdu nereiškia, kad žlugo viskas. (Dalai Lama XIV)

Siekdami pilnatvės ir laimės, žmonės renkasi skirtingus kelius. Vien todėl, kad žmonės nėra tavo kelyje, dar nereiškia, kad jie pasiklydo. (Dalai Lama XIV)

Mes nesukursime taikos Žemėje, jei pirmiau nesukursime jos savo širdyje… (Dalai Lama XIV)

Savo sėkmę vertink pagal tai, ką turėjai paaukoti, kad ją pasiektum. (Dalai Lama XIV)

Prisiminkite, kad negauti to, ko norisi, kartais yra laimė. (Dalai Lama XIV)

Vieni žmonės stori, kiti ploni. Kai kurie labai gražūs ar labai protingi. Bet jei užfiksuotume visus tuos žmones rentgeno aparatu, pamatytume tik eilę vienodų skeletų su tuščiomis akiduobėmis. (Dalai Lama XIV)

Jeigu manai, jog esi per mažas, kad kažką pakeistum, pabandyk miegoti su uodu. (Dalai Lama XIV)

Vietoj to, kad stebėtumeisi KODĖL tai nutiko tau, susikoncentruok į tai, kodėl tai nutiko būtent TAU. (Dalai Lama XIV)

Akis už akį... ir visi mes esame akli. (Dalai Lama XIV)

Kad gyventume laimingi, mums nereikia didesnio kiekio pinigų, mums nereikia daugiau šlovės, mums nereikia tobulo kūno ir netgi idealaus partnerio. Tiesiog dabar pat, šią akimirką mes turime protą, kurio visiškai pakanka, kad pasiektume absoliučios laimės būseną. (Dalai Lama XIV)

Po sunkių išbandymų gyvenimas kartais tampa prasmingesnis. (Dalai Lama XIV)

Budistams meilė kyla aiškiai suvokus, kad šalia gyvena kitas žmogus ir reikia gerbti jo teisę būti laimingu. Tačiau tas jausmas yra apvalytas nuo asmeniškumų, atsietas nuo konkrečios asmenybės. (Dalai Lama XIV)

Kartais tylėjimas yra pats geriausias atsakymas. (Dalai Lama XIV)

Jei norime geresnės ateities, labai svarbu deramai auklėti savo vaikus. (Dalai Lama XIV)

Budos mokymo esmę sudaro Keturios Tauriosios Tiesos: gyvenimą lydi kančia, kančia turi priežastį, kančia gali baigtis, yra kelias išsilaisvinti iš kančios. (Dalai Lama XIV)

Esu įsitikinęs, kad juo stipresnis jūsų altruizmas visų gyvų būtybių atžvilgiu, juo esate drąsesnis. O turėdami daug drąsos, jūs nesuklupsite prieš negandas ir neprarasite vilties. Taigi užuojauta taip pat yra ir vidinės stiprybės šaltinis. Vidinė stiprybė padeda išsiugdyti tvirtą ryžtą, o tvirtu ryžtu galima įveikti bet kokias kliūtis. (Dalai Lama XIV)

Taigi išlavinto proto paskirtis - nustatyti teigiamą ir neigiamą kiekvieno įvykio ar veiksmo potencialą, kuris gali nulemti geras ar blogas pasekmes ateityje ir nuo kurio priklauso mūsų laimė bei gerovė. (Dalai Lama XIV)

... laikantis neteisingo požiūrio į materialinę nuosavybę, atsiranda besaikis prisirišimas prie turto: namo, ūkio, kitų daiktų. Jis gali užgožti pasitenkinimo jausmą. Jei taip atsitinka, žmogus nuolatos jaučiasi nelaimingas, nes nori vis daugiau ir daugiau. Galima sakyti, jis kankinasi tarsi tikras skurdžius, nes skurdas kamuoja tuomet, kai ko nors nori ir negauni. Taigi, net ir apsikrovęs brangiais daiktais, varganos dvasios žmogus kentės amžiną nepriteklių. (Dalai Lama XIV)

Esu įsitikinęs, kad iš tiesų siekiantys laimingo gyvenimo privalo naudotis ir vidinėmis, ir išorinėmis priemonėmis. Kitais žodžiais tariant, vystyti materiją ir ugdyti dvasią. (Dalai Lama XIV)

Kuo daugiau jūs pats rūpinsitės kitų žmonių gerove ir teisėmis, tuo daugiau įsigysite nuoširdžių draugų. (Dalai Lama XIV)

Pasidalink savo žiniomis. Tai kelias tapti nemirtingam. (Dalai Lama XIV)

Ne vien budistinis požiūris, bet ir sveikas protas sako, jog jei buvo pradžia, bus ir pabaiga. Tai visiškai logiška, toks dėsnis, tokia gamta. Iš pradžių įvyko didysis sprogimas ar kas nors panašaus, po to prasidėjo evoliucija. Turi ateiti ir pabaiga. Nors man atrodo, kad iki jos dar keli milijonai metų. (Dalai Lama XIV)
ABA2 ABA2 1824
10 2014-05-05 09:44 ABA2 2014-05-08 09-59

Linuske Linuske 1795
1 2014-05-06 18:12 Linuske
Живи так, чтобы люди, столкнувшись с тобой, улыбнулись, а, общаясь с тобой, стали чуточку счастливей.
© Ошо
ABA2 ABA2 1824
1 1 2014-05-17 17:43 ABA2
Gita1 Gita1 8357
2 2014-05-17 17:59 Gita1
jūs čia demonstruojat, kad mokat taip rašyt ar norit citatą duot visiems paskaityt.. man toks jausmas, kad dėmesio stokojat,,
I
IlonaD 6943
1 2014-05-17 18:07 IlonaD
ABA2, pavidoliai lei pavidi :)
Man tai patinka - įneši įvairumo į nūdną tax'o kasdienybę smile

Aišku, už tas lėtai bėgančias raides norėtųsi per makaulę trinktelt, bet... nepatinka - nežiūrėk ir neskaityk. smile
ABA2 ABA2 1824
2014-05-18 19:43 ABA2

Gita1 rašė:
jūs čia demonstruojat, kad mokat taip rašyt ar norit citatą duot visiems paskaityt.. man toks jausmas, kad dėmesio stokojat,,

Ne manekenė ir nieko demonstruoti nenoriu-tik norėjau klasiką gražioje formoje pacituoti.
Gita1 vis pyksta už energetinius gėrimus?Be reikalo,jums jie jau nepadės-reikia šauktis "bieso" išvarinėtojo.
O kam per lėtai raidės dėliojasi ir nori man per makaulę užvožti-laikas pagalvoti apie naujo PC pirkimą.
Nieko asmeniško.
I
IlonaD 6943
2014-05-18 19:50 IlonaD

ABA2 rašė:

O kam per lėtai raidės dėliojasi ir nori man per makaulę užvožti-laikas pagalvoti apie naujo PC pirkimą.
Nieko asmeniško.


Va tai tau.
Tas mano PC kokių 2 metų naujumo.
Praktiškai naujas.
Ir reikalingas tik žinioms skaityti ir filmams žiūrėti.
Kokių velnių man reikia naujo, a?
ABA2 ABA2 1824
2014-05-18 19:55 ABA2
Praktiškai naujas-pirktas prieš 2 metus...

Nesirūpinate jūs savo nervine sistema ir savijauta.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui