Samajana rašė:
Elvusia rašė: Truputį pakoregavau :)
...koreguok dar.Kibirą pirkau, kaip kažkuri iš merginų, pagal spalvą
, šašlykų gavosi daugiau.16-17kg.
...ar teisingai padariau? Mėsa gabaliukais...truputis majonezo,truputis tomato...prieskonių ? Dar ne vėlu.Tik pasakyk.. damesčiau ...
Kiek supratau... dar taisyti galima likus kelioms valandoms iki kepimo
Išduosiu auksine paslapry:
nusipirkite 2 Kg mėsos 1 kivis, supjaustykite mazais kubeliais ir lygiai 20 min., nei mažiau nei daugiau imaisykite i kibirą su mėsa ir prieskoniais, po 15 min pradėkite mauti ir ne vienas nes kol tiek sumausit kiti išbus kibire valandą (griežtai iki 20 min), pamatysit kokie šašlykai gausis (kaip savaite marinuoti, minkšti minkšti Tik neilgiau 20 min kitaip sukris i laužą) kai tokia kompanija ir toks kiekis mžiausiai terlionis mano bųdas skonis ir minkštumas mėsos "dieviškas"