viskas ten gerai, net minutėmis surašyta yra ką kiek laiko gaminti. Kadangi naudoju beveik vien vištieną viskas būna puikiai išsitroškinę. Šiaip dažniausiai iš vakaro būnu su druska ir prieskoniais ištrynus mėsą.
Čia va taip netyčiom perskaičiau labai svarbų ir aktualų straipsnį. Kilo viena mintis. Tai kas Lietuvoj yra barakudos, nes visos pristatomos verslininkėmis ar kokiom projektų vadovėm?
Čia va taip netyčiom perskaičiau labai svarbų ir aktualų straipsnį. Kilo viena mintis. Tai kas Lietuvoj yra barakudos, nes visos pristatomos verslininkėmis ar kokiom projektų vadovėm?
nu tai jos ir yra barkudos, čia tik jų slapyvardis toks "verslininkė", "projektų vadovė"
Čia va taip netyčiom perskaičiau labai svarbų ir aktualų straipsnį. Kilo viena mintis. Tai kas Lietuvoj yra barakudos, nes visos pristatomos verslininkėmis ar kokiom projektų vadovėm?
nu tai jos ir yra barkudos, čia tik jų slapyvardis toks "verslininkė", "projektų vadovė"
Labai sunku būna su tomis "verslininkėmis" dirbti... Jos neskiria įstaigos nuo savo namų visomis prasmėmis.
visokios stachuros, valentaiės, sadauskienės ir pan., kurios neišlipa iš "Žmonių" žurnalo ir turbūt miega visuose vakarėliuose ir pristatymuose. Visos yra verslininkės. O gal galit įvardinti bent vieną barakudą?
snake rašė: visokios stachuros, valentaiės, sadauskienės ir pan., kurios neišlipa iš "Žmonių" žurnalo ir turbūt miega visuose vakarėliuose ir pristatymuose. Visos yra verslininkės. O gal galit įvardinti bent vieną barakudą?