Tininga rašė: supjaustydavo plonai, tokie traškučiai gaudavosi
...ant rinkių??? plonai???
Tada...Ar žinai kas yra rinkės?
Plonai supjaustyti nebūtina... keptus tik truputį kitaip ir aš kuo puikiausiai žinau...Tai maždaug kaip kiaušinienė....visi moka kepti tik pas visų skirtinga. Pirmas darbas yra atsikovoti patiekalui pačias gražiausias grybų galvutes...
Kad nedaug didesnės už 5 Lt. monetą būtų. Namuose yra šį patiekalą nelabai mėgstančių ir manančių kad juos panaudoti galima daug garbingesniam tikslui
Bet suprantat...viena prieš du nedaug pakarksėsi...
Perpjauni galvutes (paprasčiausiai iš smalsumo)per pusę ... dedi į keptuvę su įkaitintu sviestu ir kepi...Cibulis kaip visada su grybais privalomas ...druska pabarstai ir gerai.
Kvepia labai specifiškai...tiems kas dar šiemet nevalgė primenu...
Cha-cha nesinervuok...
Ir visai ten neskanu... galvok