Nea, čia tik nuplauti. Šiaip tai jie nelabai konservuojami...
Kaip čia atsiųst
O šiaip tai žiauriai skanūs grybai,man vieni skaniausių, bet žmonės jų bijo. Atseit galima apsinuodyti, jei netesingai paruošti. Bet aš nuo vaikystės valgau, dar kaip ir gyva...
Trumpas jų sezonas, balandis - gegužės vidurys maždaug.
O ruošti. 3 kartus nuvirti po 10 minučių gerai vėdinamoje patalpoje. Tiek to ir sudėtingumo. O po to ant sviestuko su svogūniuku ir dar grietinėlės įpilti...
Ant medžių Joa, po medžius laipiojau, veikt daugiau neturiu ką.
Tik iškirstame miške auga, kur medžių beveik nėra. Bet man atrodo, jūsų kraštuose jų nėra.
Pas jūs ten panašūs briedžiukai, ar dar kokie auga.