"Besidomintiems dioksinu užteršta mėsa. VMVT ir lietuviškos žiniasklaidos pozicijos šiuo klausimu."
Bando plauti savo mundurą, bet nemanau, kad pavyks, nes netikrina produktų (nuo sėjimo ar auginimo iki jų pardavimo), o tik durnių volioja. Patys prisipažino, kad mažai daro patikrinimų, o kai jau užpuolė žurnalistai, bando tai paneigti.
Ir kad į visus maisto (ir ne maisto) produktus prifarširuota visokios velniavos gali neigti iki pamėlynavimo: niekas netikės. Oj kaip pykstu ant nuodytojų
Ką benupirksi, viskas su tais velniškais E. Nėra nei vieno produkto, kuris nebūtų išaugintas ant įvairiausių rūšių chemikalų, hormonų ar antibiotikų. Pradedant duona, baigiant tortais.
Mėsa gliti tarsi klijai, nors imk ir tepk ant tapetų, dešros raudonos arba visai išbalusios ir be skonio, žuvis - daugiau ledo nei pačios žuvies ir taip toliau...
Nueinu į parduotuvę (prekybos centrą ar net turgų) ir galvoju: kokį š... šįkart nusipirksiu.
Prisiperku, o kur dėsies, o "išbandžius" viskas veliasi tarp dantų, didelė dalis tokio maisto dingsta šiukšlių kibire.