vvirginija1 rašė: Elvusia, o kaip tą krosnelę valot. Man jau taip negražiai prisitaškė, prikepė, reikia valyti, ale bijau kad tų kaitinimo elementų nesugadinčiau
Paskutinį kartą (kadangi pusė pyrago išbėgo ir žiauriaiusiai viskas prisvilo) valiau taip: išsinešiau į lauką. Išpurškiau visą visdų ir išorę Amway LOC'u.
Palikau kokiom 10-čiai gal minučių.
Tada į purkštuką, kur purškiu gėles, prisipyliau šilto vandens ir vidų purškiau, kad bėgo per kraštus. Na, man taip atrodė lengviau.
Tada viską gražiai išvaliau šluoste, ir išblizginau vienkartiniu rankšluosčiu.
Žinoma, tą pačią dieną nekepiau, leidau išdžiūti. Išsivalė tiesiog puikiai, blizga vidus ir išorė. Kepiau - viskas veikia :)
Pirmą kartą taip sugalvojau, nes jau nežinojau nei ką daryt. Buvau per daug tešlos supylus į skardelę, ir kai pradėjo pyragas bėgti, tai kokia pusė jo išbėgo, kur tik rado tuščios vietos. Ir dar susvilo viskas. Kitaip būčiau švariai neišvalius.
O šiaip, elementariai kai prisitaško - papurškiu LOC'u ir išvalau šluostele.