Na, aš nemoku pagaminti tokių kotletų, kurie išskiria ką nors iš savęs. Nes apvolioju juos, kad ir kokiuose džiūvėsiuose, sumaišytuose su sezamo sėklom. Tai, ką jie išskiria, degtų lygiai taip pat, kaip aliejus.
Todėl, bent jau man, lašiuko aliejaus tikrai reikia. Bet aš naudoju ghee sviestą arba alyvuogių aliejų. Kokoso aliejaus turiu, bet gaila. Labai jau brangus, velnias :)
Tikrai, gaminu viską be riebalų, ir litrą aliejaus naudoju kelis mėnesius.
Beje, patarimas turinčioms keptuves ar puodus su keramine danga: neperkaitinkite šių indų !!!
Bliamba, pradėjo "kibti" mano naujoji balta, graži keraminė keptuvė.
Pagalvojau, kad dėl to, kad plaunu indaplovėje.
Nulėkiau į parduotuvę, pradėjau konsultuotis. Nea, sako - perkaitinot, miela ponia.
Ir tikrai: prisiminiau, kai kartą grįžus radau visą pajuodusią, nes mano brangiausias nusprendė išsikepti šoninės. Nu ir pridegino
Tai va, čia patarimas, kad jums taip neatsitiktų.