vvirginija1 rašė:
Nu Elvusia sakė ir jį naudojanti.
Bet ne taip dažnai, kaip galėčiau.
Ir tuoj pasakusiu priežastį: noriu iškepti gabalą mėsos. Tai ką - dedu į orkaitėlę ir kepu. Belieka išplauti skardelę. O čia jau visą puodą reikia plauti. Ir dar viršų nušluostyti. Na, ne tinginių čia reikalas, pasakysiu aš jums, mergaitės :)
Viskas iš tingėjimo.
Nes yra buvę taip: kepiau mėsytę. Aišku, mėsytę išėmiau, suvalgėm ir pamiršom. Ir puodas, kažkaip, pats neišsiplovė.
Nu, jomajo, po kiek laiko kažkas smirda virtuvėje. Jergutėliau, nu galvoju, gal šuo kur kokį kaulą kur "užkasė.
Pasirodo, kadangi, mano stiklinis keptuvas padėtas ant orkaitėlės, kepant pyragą, pašilo likučiai ir paskleidė tokį kvapelį
Pasirodo, jį išplauti reikėjo