Soffy rašė:
Aha, suprantu, kad ta krosnelė kur kas geriau išauklėta

?
Tai gerai, nes aš irgi tinginė:).
Viena kepimo formelė ten būna? O kitas jau reikia pirkti? Kur perkate, kokias perkate:)?
Dėl to išauklėjimo: oi, dar dabar prisiminus verkt norisi. Kai išbėgo mano pyragas vieną kartą kartelį, tai nešiau orkaitėlę į lauką ir plaute ploviau.
Ojojoj, taip prisvilo, taip pribuvo, kad graužiau graužiau :)))
Bet, tuomet iš karto nusipirkau padorią aukštą silikoninę formelę. Na, tik kartuką iš jos pyragas pabėgo. Bet nedaug. Sūnus davė gerą patarimą: mama, gal pamėgink tiesiog mažiau tešlos dėti į formelę :)))
O dėl pačios formelės pirkimo, tai jau čia pagal poreikius: mėsas kepu stiklinėse, pyragus ir duoną silikoninėse, kugelį kepu čenakinėse.