Aš irgi kažkada ketaus naudojau ir atrodė, kad nėra geresnių.
Bet kažkaip ir pritraukdavo, ir riebalų reikia daugokai, nepatinka man. Ir bulves man skaniai neiškepa. Šiaip tai skaniausiai man iškeptavo ant senų juodų tarybinių petelnių. kaip gailiuosi, kad išmečiau, na durna buvau, ne tas žodis.
Prieš tefloną nusiteikus patapau. man jos per lengvos ir perdaug jau žaisti reikia (kodėl rašot, kad jų saugot nereikia?). Kaip tik visur rašo, kad kiekvienas įbrėžimas vos ne mirtinas pavojus sveikatai
Tai vat norėjau kažko tarp tos senos geros petelnės ir teflono. Nežinau iš ko maniškė pagaminta, mąstau...lygtais aliuminis kažkuo dengtas, o gal keramika? Bet buvo parašyta, kad nebijo įbrėžimų, yra pakankamai sunki (ne ketaus, aišku, bet ir ne teflonas), lengvai plaunasi ir nedega.