2
2014-04-12 08:29
Elvusia
Ne Byla, ne degtinę :)))))
Kam gerą daiktą gadint? Geraiu jau čerkutę grynos suvartoti, kad zarazos nepultų.
Pirmiausia, sulčių tekėjimas priklauso nuo mėsos kokybės. Jei mėsa gera, sultys bus.
Bet, paprastai, į mėsą dedama riebaliuko (margarinas, sviestas). Na, kas riebu tas skanu - sakoma.
Dar dėl tų sulčių: jos netekės, jei kibinas bus šildytas. Ir, kiek žinau, tikrieji kibinai subadomi. Tai natūralu, kad sultys išgaruoja. Užtat, bent jai man, neskanu.
Mūsų kepami kibinai, be jokios abejonės, iškraipytomis receptūromis. Bet, mums labai skanu.
Nors, dėl manęs, jų gali nebūti suvisam. Nepasigendu šito patiekalo. Bet Trakuose - kaip be jų? :)