O žinai, kaip vytinti menkę? Skanumas neišpasakytas.Padarai menkės išklotinę, palieki uodegą su mažu kauliuku, išpjauni pagrindinį kaulą ir šonkaulius, pasūdyti 3 paras, paskui 3 val numirkyti vandenyje.Džiauti skersvėjyje, apipurškiant tokiu vandens ir acto mišiniu (50x50).Džioviname pajūryje ant pastato stogo, tokioje pavėsinėje.
Aš nesu baisi žinovė tų džiovinimų, čia darbuojasi vyras su savo draugais žvejais.Jie ir pasirūko šviežią žuvį, syką irgi marinuoja arba su actu ir svogūnais, žolėmis, arba vietoj acto naudoja citrinas.
Samajana, sakei , kad perdirbi ir pardavinėji mėsą.Man reikia mėsos ir nemažai.Reikia pakeisti asortimentą.Norėtumėm bendradarbiauti...o gal jau dirbame kartu?