Petronele rašė: Irgi susigundėt išbandyt?
Visi kepa ir aš susigundžiau... :))
Raugą pradėjau gamint trečiadienį.
Šiandien kepiau.
Pradžiai nedariau jokių "vykruntasų".
Pasinaudojau Malsenos receptu.
Tik nedėjau tiek daug druskos ir cukraus daug mažiau.
Įmaišiau pora saujų avižinių dribsnių, maltų linų sėmenų.
Psio :))
Na ir turiu neblogą formą kepimui.
Tokią Tupperware plastmasinę.
Joje viskas puikiai iškepa.
Žodžiu plutelė tokia, kokia reikia.
Ir skonis puikus
Net kvapas į mano močiutės duoną, kurią atsimenu iš vaikystės, šiek tiek panašus.
Žodžiu...norėjau raugą padėt į šaldytuvą, bet nesusilaikiau - dar pribėriau miltų ir vandens.
Ir šiandien vakare vėl kepsiu :)))
Bus į darbą ką nusinešt.