Tax.lt narys ginttarr

G
Tax.lt narys nuo
2003-10-03
ginttarr
forume parašė 496 žinučių

Naujausios žinutės:

2008-08-22 10:38 Blevyzgos » Olimpiada » #551575
Tininga:
[quote:0315ff36be]Tenai rodo:
http://www.eurovisionsports.tv/olympics/ [/quote]
LTU-ESP rodys per 8 kanalą 15.00 val. musu laiku, ARG-USA rodys per 2 kanalą 17.15val.

Voveruska01:
[quote:0315ff36be]Šitoj temoj buvo įdėta nuoroda, bet pasakysiu, kad vėluojantis, trūkčiojantis vaizdas be mūsiškio komentatoriaus niekada neprilygs vaizdui telike [/quote]
Reikia tureti bent 9 serijos windows media grotuva ir atsinaujinti makromedia flesh player.
Vaizdas tikrai kokybiškas. Minusai - nedidelis vaizdo formatas ir nekalba Kunigelis smile Pliusai - transliacijos be jokiu reklamu, galite matyti "pre-game", t.y. maždaug 10-15 min. dar kas vyksta iki rungtyniu (komandu apsilimas, pristatymas, himnai ir pan.) ir "post-game", tos pačios 10-15 min. kas vyksta po rungtyniu - svarbiausiu momentu pakartojimas, nugaletoju ir paralaimetoju dziaugsmas ir asaros ir pan.

Šitos eurovisionsports.tv transliacijos internetu labai ir labai padeda ziureti transliacijas realiu laiku, nes musu LTV, išskyrus krepšini, l. atletikos ir dar vieną kitą musiskiu pasirodymą, rodo gerokai veliau, irašą, kai rezultatai jau seniai žinomi.
O su buriuotojos Gintares varzybomis is viso LTV "greituoju budu" smile apsikiaulino, nesugebejo parodyti tiesiogiai nei paskutinio plaukimo (nors puikiai buvo žinoma, koks svarbus paskutinis plaukimas), nei apdovanojimo (tuo metu labai svarbu buvo tiesiogiai rodyti kaip meta ieti Vakaru Samoa sportininke). Pasigirsiu, butent internetu tiesiogiai stebejau ir paskutini buriuotoju plaukima ir apdovanojimus, grazus ir jaudinantys ivykiai, gaila, kad LTV "greituoju budu" nuskriaude ne viena sporto aistruoli.
2008-06-26 17:26 Įvairūs » O jūs futbolą žiūrit ? » #534969
Dalia29:
[quote:9dd6305012]Bet Kesminas gal kalba biški įdomiau kartais , bet kas darosi aikštėje- kartais atrodo, kad visiškai nesiorientuoja[/quote]
smile Tikra tiesa, su tariamu Kolodino pašalinimu, buvo juoko... pagrybavo p. Nerijus smile greičiausiai Linas Kunigėlis bakstelėjo į šoną smile
2008-06-26 15:28 Įvairūs » O jūs futbolą žiūrit ? » #534908
Dalia29:
[quote:91ffeb5006]O Meškonis nervavo. Seniai žinau, kad jis vokiečių gerbėjas, bet savo tą nuomonę apie grubų turkų žaidimą, kurio vakar visai nebuvo, galėjo susikišti į...[/quote]
Na, komentatorius irgi sirgalius, su savo emocijomis ir simpatijomis smile priduoda kažkokių niuansų bendrame, deja, gana monotoniškame p. Tautvydo kalbėjime.
Tačiau liūdina (arba nervoja smile kitas dalykas - apart p. Nerijaus Kesmino mūsų šalyje nėra daugiau futbolo žinovų, kurie galėtų ar profesionaliai komentuoti rungtynes, ar profesionaliai kalbėti ir rašyti apie futbolą. Reportažas ar straipsnis neturi susidėti iš tradicinių štampų apie įvykius aikštėje, kurie akivaizdžiai matomi - "atakuoja", "įmušė", "nepasisekė", "liko... laiko", "lyja" (ir kuriuos sėkmingai pasakyti į eterį galėtų bet kuris iš mūsų), bet žiūrovas turi girdėti ir aikštėje vykstančių įvykių techninę-taktinę analizę, paaiškinimą, kodėl ta komanda atakuoja būtent taip, o ne kitaip, o ta komanda ginasi keturiais gynėjais vienoje linijoje dėlto ir dėlto, o tas žaidėjas smūgiavo išorine pėdos dalimi todėl, kad norėjo permesti kamuolį per išbėgusį vartininką ir t.t.
Ką ir besakyti, jei Lietuvos futbolo rinktinės vyr. treneris A.Liubinskas, paklaustas nuomonės kaip turėtų klostytis Italijos - Ispanijos rungtynes, taip ir nerado pasakyti, dėl kokių taktinių- techninių priežasčių viena komanda yra stipresnė, kodėl ji turi daugiau galimybių laimėti. Visas trenerio pasisakymas priminė būrimo salono darbuotojos šnekas - ispanai laimės, nes jau 88 metus nelaimėjo, arba dėlto, kad pagaliau turi laimėti pirma grupės komanda, o ne antra, pagaliau "nelogiški logiškumai" turi baigti ir prasidėti "logiški nelogiškumai".
Nieko nuostabaus, kad toks vyr. treneris labai ramiai jaučiasi, nors jo vadovaujama rinktinė pralaimi trejas rungtynes iš eilės. Tik įsivaizduokite kokia audra kiltų kad ir tos pačios Italijos futbole, jei rinktinė pralaimėtų rungtynes po rungtynių. smile
Kaip nebūtų gaila, tačiau čempionato apžvalgas tenka skaityti kita kalba. Visda įdomūs buvusio Maskvos "Lokomotiv" žaidėjo (beje, savo laiku žaidusio prieš mūsų legendinį B. Zelkevičiaus laikų "Žalgirį", ir kurio sūnus dabar žaidžia Rusijos rinktinės sudėtyje) Rinato Bilialetdinovo komentarai, kuriuose trumpai ir aiškiai įvertina ne tik komandinį taktinį rinktinių žaidimą, paaiškina dėl kokių aplinkybių viena komanda pranašesnė už kitą, bet atskirų futbolininkų veiksmus, arba dėlkokių fizinių ar techninių savybių toks ir toks gynėjas pralaimi mikrodvikovas tokiam ir tokiam puolėjui ir pan. Delfi.lt straipsneliai yra švelniai tariant naivoki, o Lietuvos Rytas pasižymi tik tuo, kad didžiają dalį informacijos apie čempionatą užima santrupų ir citatų iš kitų šalių žiniasklaidos perspausdinimas.
2008-01-21 08:41 Blevyzgos » SU GIMTADIENIU! SU ŠVENTĖMIS!!! » #479021
Nuoširdžiausi sveikinimai
Loretai
Gimtadienio proga
smile smile smile
2007-12-31 18:37 Blevyzgos » Su Naujaisiais Metais!!! » #471774
KELIAS


Gal pririštas esi
Prie šito Kelio,
Kad nesustoji ėjęs
Nė sekundei?
Džiaugsme sušvitęs,
Liūdesy - sušalęs,
Girdi -
Net naktį
Dunda
Tavo Kelias.
Ir tu eini,
Nes neturi kur dėtis.
Eini,
Jau praradimais pažymėtas,
Eini,
Nes vakaras,
Nes akys sausos,
Nes šiandien - gruodis,
O rytoj - bus sausis.
Nes eina juo
Praėję tavo dienos,
Giedodamos,
Kad tu eini
Ne vienas
Ir kad lemtis
Daugsyk
Tau džiaugtis leido (!),
Kad sužeistas esi
Tiktai per klaidą...

Kodėl
Jo iš akių Tu nepaleidi?
Kodėl
Tam keliui
Viską Tu atleidi?

Genovaitė Žibikienė, 2007m. gruodis
2007-12-05 06:55 Blevyzgos » SU GIMTADIENIU! SU ŠVENTĖMIS!!! » #464552
Lina
,

linkėsiu Tau saulėtų dienų,
svajingų valandų,
džiaugsmo, meilės amžinos...
te gyvenimo kelias
būna linksmas ir šviesus,
ir teneblaško jo
šaltas vėjas ar įkyrus lietus..

.


Su Gimtadieniu!!!
2007-09-17 22:29 Blevyzgos » O jūs, ar žiūrite krepšinį? » #437442
Kita krepšinio, žiūrėto per TV3, pusė

Valio! Ura! Saludado! Sveikinimai nugalėtojams ir prizininkams, paguoda pralaimėjusiems… Ačiū mūsų rinktinei už šaunų žaidimą, garbingą vietą ant pjedestalo, ir tikrąją mūsų valstybės reprezentaciją Europoje. Laimėtas kelialapis į Pekiną, tai yra fenomenalus pasiekimas – 5 kartą iš eilės Lietuvos vyrų rinktinė žais Olimpiadoje. Ir prisiminus tai, kad per pirmus tris kartus iš eilės iškovoti (bronzos) medaliai – analogiškų pasiekimų komandinėse sporto šakose per viso pasaulio istoriją sunkiai rasime. Smagu matyti, kaip krepšinis vienijo tautą, kaip prisiminėme valstybinius simbolius. Kokia čia dar proga atsitinka, kad pritrūksta trispalvių? Kada neraginami ir be pašaipos pisiminėme ir giedojome “Tautišką giesmę”? Dalis aistruolių buvo su mūsų krepšininkais Ispanijoje, betarpiškai stebėjo rinktinės žaidimą sporto arenose. Likę namuose aistruoliai televizijos (TV3) dėka džiaugėsi rinktinės pergalėmis ir liūdėjo dėl nesėkmių. Deja, tie aistruoliai, t.y. mes, kurie buvome prie TV ekranų, bene vienintelėje pasaulio valstybėje, kur krepšinis populiarumu lenkia futbolą ar kitas sporto šakas, gavome, švelniai tariant nepilnavertį produktą. Savaime suprantama, kad už TV transliacijas turime būti dėkingi rėmėjams, tačiau kodėl TV3 tą padėką išreiškė krepšinio rungtynių sąskaita? Nuolatiniai transliacijos įjungimo vėlavimai, iki skausmo žinomas reklamų periodiškumas čempionatui vis labiau įsibėgėjant nevalingai skatino ieškotis kitų TV kanalų. Didžiausią spjūvį mes gavome po “bronzinių” rungtynių, kai mūsų krepšininkai džiaugėsi, sveikino vienas kitą, dėkojo salėje šėlstantiems aistruoliams – mes, čia, Lietuvoje, likę taip pat norėjome kad ir neakivaizdiniu būdu toje arenoje, pasidžiaugti. Deja, vietoj to sužinojome, kad lietuvis, neturintis mobilioje telefono Omnitel ryšyje, nenusipirkęs “Švyturio” alaus, ir nesužinojęs TV 3 anonsų – yra lietuvis be ateities.... Na, argi taip sunku vieną kartą per du metus ir krepšinio aistruoliams padaryti šventę, jeigu jau TV3 nusipirko transliacijos teises? Vieną kartą per du metus, ir tai tik 2 savaites?
Ir nieko nuostabaus, kad kitų šalių žurnalistai negalėjo atsistebėti, kad Lietuva tik nuo 2-o etapo atsiuntė į Madridą “gyvą” komentatorių. O štai tokių šalių kaip Vokietija, Čekija, kur krepšinis pagal populiarumą n-toje, rungtynes komentavo du žurnalistai, o po rungtynių buvo rengiamos apžvalginės laidos. TV3 rengta ir panelės V.Musvydaitės vedama 5 min. apžvalga, paįvairinta mėgėjiška kamera filmuotais vaizdais iš čempionato, švelniai tariant buvo kaip kokios mėgėjų, nelabai besidominčių krepšiniu, televizijos laida. Mūsų forume solidesni kometarai rašomi. Vainikavo viską toks kažkoks TV3 bernelis komentavęs Slovėnijos – Graikijos rungtynių vaizdo įrašą, ištaręs frazę “.... dabar Slovėnijoje padaugės savižudybių”.... Be komentarų. Iš kitos pusės TV3 apie krepšinį šneka kas nori ir kaip nori, ir už savo žodžius neatsako. Prisiminkime 2005 metų Europos čempionatą, kai po Kroatijos – Italijos rungtynių (teisėjavo lietuvis V. Dovydavičius, rungtynių teisėjavimas iš tiesų davė pagrindo kalboms, kad kroatai buvo “nuteisėjauti”, tačiau jokia V.Dovydavičiaus kaltė nebuvo įrodyta, ir šis teisėjas buvo pakviestas ir į Ispaniją) du šios televizijos veikėjai V.Radzevičius ir D.Žygelis rėkė, kad jiems gėda būti lietuviais, ir jie nori Kroatijos pilietybės....
O pasirinktas tipažas (Saulėnas) artėjančiam krepšinio čempionatui reklamuoti? Juk krepšinį žiūri, supranta buhalteriai, gydytojai, pedagogai..... Argi krepšinis asocijuojasi tik su treningais, beisbolo lazda, alaus bambaliais ir automagnetolų vogimu iš automobilių? Argi krepšinį žiūri tik tokie, a la Saulėnas? Beskonis, lėkštas TV3 triukas.
....Kitas krepšinis už savaitės – Europos moterų krepšinio čempionatas, kurį rodys antrinis TV3 kanalas Tango TV. Eurolyga (“Žalgiris”, “Lietuvos rytas”) prasideda spalio 22ąją.
2007-09-11 13:08 Blevyzgos » O jūs, ar žiūrite krepšinį? » #435049
Graži ir ilgai laukta pergale prieš Prancūziją. Nuo 2003 metų, kai Lietuva pusfinalyje įveikė Prancūziją (pamenate, kaip paskutinės minutės metu vakarykštis jubiliatas Šiškauskas "apvogė" tada dar jaunutį būsimą 2kart NBA čempioną Tonį Parkerį?), daugiau nė vienose (nei draugiškose, nei oficialiose varžybose) nepavyko laimėti nė vienų rungtynių. Ypač skaudus buvo 2005m. pralaimėjimas Europos čempionate ketvirtfinalyje (47:63, mūsiškių puolimas žiauriai strigo, kur tai matyta per rungtynes teįmesti 47 tšk.).
Be abejo, Sėkla ir kompanija kažkiek persistengė, tačiau ispanų policijos veiksmai prieš Sėklos "smulkų chuliganizmą" (daleiskim, kad taip ir buvo), tikrai neadekvatūs. Žinoma, svetimoje valstybėje prieš vėją nepapūsi, bet žodinis protestas turi būti vyriausybiniu lygiu.
2007-09-05 16:57 Blevyzgos » O jūs, ar žiūrite krepšinį? » #433477
klem rašė: [quote:1413e46a3d]Vokiečiai turi 2 Dirkus (trenerį ir Novickį), [/quote]

Reikia pripažinti, kad abu vokiečių Dirkai - savo srities specai. Ypač Nowitzki. Drąsiai galima jį pavadinti didžiausiu savo šalies patriotu ir mažiausiai išpuikusiu krepšininku. Berods nuo 2000 metų Nowitzki po sunkaus NBA sezono (80 reguliariojo sezono rungtynių + atkrentamosios varžybos) su pavydėtinu pastovumu atvyksta į savo šalies rinktinės stovyklas ir varžybas. Ir tai daro žmogus, kurio metinis DU yra 15,2 mln USD (neatskaičius mokesčių). Žinant, kad Vokietijoje krepšinis yra n-toje vietoje (po futbolo, lengvosios, teniso, automobilių sporto...) ir Vokietijos federacija negali nustebinti jokia finansine parama, greičiau jis pats gali paremti krepšinį smile . Galėtų sau ramiai vaikinas per vasaras ilsėtis, baldus perstumdyti ir pan. smile
Antrasis Dirkas - treneris Bauermanas kelinti metai sėkmingai kuria tokią žaidimo strategiją, kurioje puikiai dera viena extra žvaigždė (Nowitzki) ir būrelis, švelniai tariant vidutiniškų krepšininkų, nežaidžiančių nei garsiuose klubuose, nei turinčių solidžius kontraktus. Tačiau kiekvieno žaidėjo pastatymas aikštelėje, maksimalios žaidybinės drausmės išreikalavimas duoda gerus rezultatus. Štai tokia pat praktiškai komanda juk 2005m. laimėjo Europos sidabrą. Ne paskutinis sėkmės faktorius yra pačios komandos atmosfera, draugiškumas, ir čia pavyzdį rodo pats Nowitzki kuris sau nepriskiria išskirtinio asmens statuso.
Tinkamas blogų santykių komandoje pavyzdys - Turkija. Du NBA žaidėjai (Okuras ir Turkoglu) atskirai treniruojasi, atskirai nuo komandos vyksta į varžybas savo asmeniniais automobiliais (bent jau taip vakar kalbėjo vokiečių sporto kanalo DSF komentatoriai). Nieko nuostabaus, kad vakar turkai gėdingai pralaimėjo vokiečiams, kurie turi būti dėkingi lietuviams - matosi, kad mūsiškių pergalė prieš turkus demoralizavo komandą.
Bet kiek begirtume varžovus, objektyviai Lietuvos krepšinio rinktinė stipresnė už Vokietijos. Tik belieka tai įrodyti aikštelėje.
Vienintelis minusas - klaidų skaičius, LTU klysta vidutiniškai 17,5 karto rungtynes ir "užima garbingą" 2a vietą, tarp labiausiai klystančių komandų. Negražu smile Vokiečių klaidų vidurkis - 11,5.
Gal kas prisimena to 2003 metų čempionato (kai LTU laimėjo žemyno auksą) rungtynes prieš Vokietijos komandą? Tada buvo iškovota užtikrinta pergalė, o Mindaugas Žukauskas pristabdė ir gerokai išnervino Nowitzkį. Panašaus plano matyt komanda laikysis ir šiandien, o Nowitzkio neutralizatoriaus vaidmenį bandys atlikti Songaila, Mačiulis...

Oficiali čempionato svetainė (statistika, naujienos, interviu, apžvalgos, live rezultatai....)
http://www.eurobasket2007.org/en/default.asp

Gražus, pagiriamasis straipsnis "Šarūnas siekia susigrąžinti savo karūną"
http://www.eurobasket2007.org/en/coid_s7ykUuGHIss7dWa5pV9YD0.articleMode_on.html

Taip vadinamas Lietuvos - Vokietijos rungtynių "preview"
http://www.eurobasket2007.org/en/coid_s7ykUuGHIss7dWa5pV9YD0.articleMode_on.html

....iki rungtynių pradžios liko 2 val. 3 min.
2007-04-20 16:35 Apskaita & Auditas » Sąskaitų korespondencija » #392494
Ixodex rašė [quote:c312fb375f]Laba diena,

prašau patarimo tokiai situacijai:

į įmonės naują sąskaitą Darbo birža pervedė dalį lėšų už naujai įgyvendinamą projektą kuriant naujas darbo vietas; pervesta 30000 Lt. Kitą dieną iš šios sąskaitos pervedėme lėšas įrengimo gamintojui pagal sutartį. Kokia turėtų būti šiuo atveju sąskaitų korespondencija? Gal tokia:

1. D 2711 Bankas 30000
K 3511 Gautos subsidijos 30000

2. D 2021 Išankst. apm. tiekėjams 15000
K 2711 15000
Ar turi būti uždaroma gautų subsidijų sąskaita? Ar reikia šias subsidijas deklaruoti? Kaip jos įtakoja skaičiuojant pelną?[/quote]

Kaip suprantu už gautą dotaciją įsigysite kokį tai įrengimą, kuris tikriausiai bus laikomas IMT. Tokiu atveju, reikia vadovautis 21 11p. - dotacija, susijusi su turtu, pripažįstama panaudota tiek, kiek priskaičiuota to turto nusidėvėjimo sąnaudų. Pripažįstant panaudotą dotaciją, mažinama gauta dotacija ir atitinkamai nusidėvėjimo sąnaudų suma:
D Gautos dotacijos ir subsidijos
K IMT nusidėvėjimo sąnaudos

Pelno mokesčio atžvilgiu įmonės nemokamai gauto turto įsigijimo kaina lygi nuliui, nusidėvėjimas neskaičiuojamas. Tačiau apskaitoje IMT nusidėvėjimas yra skaičiuojamas.
2007-01-21 08:49 Blevyzgos » SU GIMTADIENIU! SU ŠVENTĖMIS!!! » #361523
LORETA, SU GIMTADIENIU!!!


Už tai, kas buvo ir dar bus,
Už ateities svajonę!
Gražias dienas!
Gerus draugus!
Už viltį ir už laimę!


2006-12-05 06:36 Blevyzgos » SU GIMTADIENIU! SU ŠVENTĖMIS!!! » #346285
Nuoširdžiausi sveikinimai ir linkėjimai LINAI
Gimtadienio proga!!!

Ar lapai suliję nuo medžių krinta,
ar bruknių raudonos uogos apsninga,
ar teška varvekliai į grindinio kaktą,
ar pievose gėlės šoka į taktą -
telydi Tave meilė, laimė ir graži svaja!!!
2006-07-01 21:33 Įvairūs » O jūs futbolą žiūrit ? » #291726
LUCKLESS ENGLAND LOST BY CRUEL PENALTY
tokia antrašte buvo pavadintas straipsnis The Times laikraštyje Anglijai pralaimėjus pusfinalio rungtynes po 11m. baudinių serijos Vokietijai 1990m. pasaulio futbolo čempionate. Keičiasi čempionatai, žaidėjai, treneriai - tik šitos antraštės nereikia keisti. Kaip bebūtų gaila.
Kas žino, kiek daug bepamatysime Tikro vyriško angliško Futbolo? [citata iš Arto žinutės] Už tai matysime aikštėje 22 nominantus į Oskarus, kurie simuliuos pražangas, provokuos varžovus, ar įmušinės įvarčius Dievo ranka. Ir besiblaškantį, pasimetųsį "žmogiškąjį faktorių" (anot, FIFA šefo Sep'o Blater'io) - t.y. teisėją.
Na, jei ir Brazilija pratęs "gražiuosius" Portugalijos, Argentinos žaidimo principus, tai futbolas šiame PČ baigėsi.
2006-07-01 11:38 Įvairūs » O jūs futbolą žiūrit ? » #291611
DALIA 29 rašė:
[quote:ea9c3058e0]Niussss, chebra, kas lošia??? Kam reikia vakaro rezultatų?? Už 50x50 galiu pasakyt.[/quote]

Žinau, žinau Dalia, ką pasakysi - kad Portugalija laimės prieš Angliją smile
Čia buvo mano toks postas tax.lt/postx539-0-320.html"> tax.lt/postx539-0-320.html
apie Anglijos-Portugalijos susitikimų istoriją.
Tai dar papildysiu tokiu įdomia aplinkybe:
šįvakar rungtunės netik Anglija - Portugalija, bet ir Anglija - Felipė Skolaris smile , nes
1) 2002m. PČ, 1/4 finalo Anglija - Brazilija (treneris Felipė Skolaris) 1:2
2) 2004m. EČ, 1/4 finalo Anglija - Portugalija (treneris Felipė Skolaris) 2:2, 11m.b. 5:6
3) 2006m. PČ, 1/4 finalo Anglija - Portugalija (treneris Felipė Skolaris) smile smile smile
Trečias kartas nemeluos smile smile smile
2006-07-01 08:18 Įvairūs » O jūs futbolą žiūrit ? » #291550
Petronėlė rašė:
[quote:9b19319717]Sako po rungtynių dar buvo muštynės tarp vokiečių ir argentiniečių (rezultato nežinau), o teisėjas mojavo raudona kortele.[/quote]

Incidentas buvo, skaitykite:
http://www.germany06.ru/2006/07/01/a_160209.shtml
2006-06-26 15:40 Įvairūs » O jūs futbolą žiūrit ? » #289685
Sutapimas, Dievo valia, ar kaip bepavadinti, bet dvejos rungtynės iš EČ-2004 tęsiasi čia Vokietijoje, PČ 2006. Jei pamenate, 2004 Portugalijoje, 1/8 finalo Portugalija po 11m. baudinių nugalėjo Angliją, o pusfinalyje - 2:1 - Olandiją. Olandams atsiskaityti nepavyko, ar pasieks revanšą anglai? Tada tas rungtynes buvo drąsiai galima vadinti vertomis finalo. Anglija su tada mažai kam žinomu Wayne Rooney žaidė kitaip, nei dabar. Jei pamenate, jau trečią min. po Oweno įvarčio anglai išėjo į priekį, paskui portugalas Andrade taip "numovė" batą Rooney, kad tas gavo traumą. Portugalai išlygino pačioje pabaigoje, per prątęsimą išėjo į priekį, dabar jau Anglija spėjo išlyginti. Maža to, Sol'as Campbell'as likus 2 min. iki pratęsimo pabaigos įmušė 3-ią įvartį - bet teisėjas neįskaitė, portugalas vartininkas Rikardu kovoje dėl aukšto kamuolio, pastumtas savo žaidėjo, labai greitai susiorientavo, kad kamuolio nepasieks, ir kaip pakirstas nukrito po anglų žaidėju. Šita scena suveikė, teisėjas įvarčio neįskaitė - vistik šeimininkai ! Per 11 m. baudinių seriją buvo nelaimėlis David'as Beckhem'as pasiuntęs kamuolį žiūrovams į tribūnas, ir tas pats portugalų vartininkas Rikardu, įmušęs 6-tąjį baudinį. Va, tada tai buvo futbolas smile
Tad Anglija, Beckhem'as ir Co. turi savų sąskaitų, ar bus revanšas pamatysim liepos 01 d. 18.00 val. Manau, kad tas Portugalijos - Olandijos rungtynių chaosas nepasikartos, beto daugelis portugalų žaidžia Anglijoje, abiejų komandų žaidėjai gerai pažįsta vieni kitus, visokie triukai, provokacijos turėtų nepraeiti. Kas gali pažiūrėti Anglijos čempionatą, tas žino kad ten gulinėjimui, vaidybai vietos nėra.
Beje, pagal paskutinius duomenis, Figu galės žaisti šias rungtynes, nors buvo pasklidę gandai, kad drausminė komisija, peržiūrėjusi Portugalijos-Olandijos įrašą, gali diskvalifikuoti šį žaidėją 1erioms rungtynėms (unsportsmenlike action - už smūgį priešininkui, teisėjui sustabdžius rungytnes)
2006-06-14 13:15 Įvairūs » O jūs futbolą žiūrit ? » #285932
Ar jums dažnai tenka išgirsti politikų atsiprašymus? ir atsiprašymus ne bet kam, o sportininkams ? smile
Brazilijoje tai realu. Neseniai prieš PČ, laikinai einantis valstybės vadovo pareigas Luisas Ignacio Lula da Silva turėjo drąsos duoti pastabą Ronaldo dėl jo kūno kompleksijos - perdaug svorio, kuris trukdo šiam futbolininkui greičiau bėgioti aikštelėje. Vienok, jau po poros dienų, laikinasis Brazilijos vadovas nusiuntė oficialų laišką Ronaldo, kuriame atsiprašė dėl neatsargios kritikos. Ir užtikrino, kad ir toliau lieka dideliu Ronaldo gerbėju.
Va, čia tai futbolas smile
Tiesą sakant, kas matėte vakarykštes rungtynes, manau, pilnai pritartumėte Brazilijos vadovo nuomonei smile
O rungtynių pabaigoje pralinksmino kroatų aistruolis, prasiveržęs pro apsaugos užkardas, jis įbėgo į aikštę ir norėjo pabučiuoti kroatų puolėjo Dado Prso kojas..... pastarasis labai susikuklino..... iš tikrųjų dar nėra už ką..... smile
2006-06-12 16:09 Įvairūs » O jūs futbolą žiūrit ? » #285187
Ačiū LTV už transliacijas. smile Bet be p. Kęsmino neturime daugiau mažiau profesionalaus komentatoriaus. Šeštadienį ponai D.Kuodis ir R.Mackevičius surengė kažką panašaus į parodijų teatrą. smile Tik nemanykit, kad pats žaidimas irgi toks juokingas. smile
Geriausi komentatorių "perliukai":

1. "Gynyba spragota"

2. "čia labai trauma gali būt"

3. "panasu, kad gali pradeti tikseti laikrodis"

4. "Nu ka, nulis nulis. Ir tas nulis nulis gaunasi Trinidado ir Tobago naudai"

5. "Na kagi, panašu, kad Trinidadas ir Tobagas žaisdami jaučia malonumą"

6. "Mes galime žavetis, kaip žmones žavisi futbolu. Aisku tie žmones
vokiečiai, nes švedai pilnų vietų neuzpildytų"

7. R.Mackevičius: Ispūdingai verčiasi trenerio pavardė. Berndhakeris. Tai reiskia kaulų laužyma. D.Kuodis: tai matyt senovine pavardė"

8. oba, jo, mhm. va čia tai futbolas. su nuotaika

9. "Ir visdėlto tas Berndhakeris. Kaip jį vadina senasis lapinas"

10. ,,Geda būti švedu, nes jie zaidzia su Trinidadu ir Tobagu"

11. "Bus tų ivarčiu matyt, bet dabar po 40 min. dar nulis nulis. O jeigu
antrą kėlinį keturiasdesimt minučių nulis nulis, tai jau neramu"

12. "Na kagi, vartininkas nėra jaunas, bet jo amzius dar nėra kritinis"

13. "oba, jie vėl artėja. Tai baltaveidis futbolininkas"

14.. "Na futbolininkas traumuotas, bet aistruoliai susirūpinę"

15. na, smūgis buvo...buvo, nors netikslus, bet tai nesvarbu.

16. "Trinidade bus karnavalas be eilės"

17.. "Kas ten bega? Jorkas, ne?"

18. "Ai, oi ei, kur kamuolys?"

19. atakuoja, oi kas atakuoja?

20.. kas prasizenge,svedas,ane?

21. "ai!! oj!! į veidą su ranka!!! o taip!!! kaip jum patinka?"

33. "Na kągi stebuklas tęsiasi. Karnavalas tęsiasi"

34. "oba, atmušė"

35. "švedams kaista nervai. Labai negerai."

36. "na jau visai laikas eina, visai laikas eina"


Kartoju, futbolas labai rimtas dalykas.
Tik komentatoriai kažkodėl papuolė šposininkai smile
2006-06-12 12:12 Įvairūs » O jūs futbolą žiūrit ? » #285063
Teisėjų klaidos pasaulio čempionate neturėjusios(ar vis dėlto turėjusios)(???) įtakos rungtynių baigčiai:
1. Vokietija - Kosta Rika. Antrasis P. Wanchope įvartis buvo įmuštas iš nuošalės. (Vokietija ir taip laimėjo laimėjo 4:2).
2. DKK - Argentina. 14 min. neįskaitytas argentiniečio R. Ayalo's įvartis, kamuolys pilnai ore kirto vartų liniją.
3. DKK - Argentina. 70min. neskirtas 11m baudinys už pražangą prieš Didier Drogba. Pats Drogba, suklaidino teisėją, pernelyg greit pašokęs, beto kamuolys liko DKK kontrolėje.
2006-06-04 22:39 Blevyzgos » SU GIMTADIENIU! SU ŠVENTĖMIS!!! » #282787
smile smile smile Mielieji, brangieji, gerieji bičiuliai - nuoširdžiausias ačiū už eiles, sveikinimus, palinkėjimus smile smile smile Jūs patys nuostabiausi smile smile smile
Ačiū!!!
2006-05-04 10:13 Blevyzgos » SU GIMTADIENIU! SU ŠVENTĖMIS!!! » #273210
Nuoširdžiausi sveikinimai ir linkėjimai ILONAI
Gimtadienio proga!!!

Tavo šventė - pavasario rytas,
Tavo šventė - gražiausi žiedai!!!



Gimtadienio melodija!!!
www.mytempdir.com/641004"> www.mytempdir.com/641004
2006-04-25 17:05 Biudžetinių įstaigų apskaita » Ilgalaikis turtas biudžetinėje įstaigoje » #270988
Idalija rašė:
Norėčiau Jūsų patarimo. Muzikos instrumentas, kurio kaina 700 litų užpajamuotas 01 sąsk.Šiais metais pavogė.Apie vagystę pranešėme policijai.Kaip jis turėtų būti apskaitytas

12asis . Jei turtas prarandamas dėl vagystės ir kt. panašių priežasčių, nuostoliai, atsiradę dėl šio turto praradimo, jeigu jie nebus kompensuoti, pripažįstami atitinkamai ataskaitinio laikotarpio nuostoliais dėl turto praradimo. Jei praradimo nuostolius kompensuos tretieji asmenys (pvz., draudimo bendrovė), tai kompensacijos suma registruojama kaip gautina suma, atitinkamai mažinant užregistruotus nuostolius.
2006-03-10 10:30 Blevyzgos » SU GIMTADIENIU! SU ŠVENTĖMIS!!! » #258361
Nuoširdžiausi sveikinimai ir linkėjimai ARTŪRUI
Gimtadienio proga!!!

Gimtadienio prezentas - Gimtadienio bliuzas!!!!
www.mytempdir.com/505721"> www.mytempdir.com/505721
2006-03-07 07:48 Bendra » Padėkite! » #257038
[quote:1b5c6b750a]Pagelbėkit prisiminti, nuo kada nebereikia pateikinetiVMI pranešimų apie grynais išmokėtas sumas virš 10000 Lt.?
Gal kas atsimenar?[/quote]

Prievolė pranešinėti buvo įteisinta MAĮ 1995-06-28 Nr.I-974 26(1) str.
Naujasis MAĮ Nr.IX-2112 įsigaliojo nuo 2004-05-01 ir panaikino 26(1) str.

www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.showdoc_..."> www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.showdoc_...
2006-02-01 10:51 Bendra » FR 0471 » #246038
Klausimas
[quote:5d0fa75393]Ir man kvaileliai iškilo klausimas. 2005 m. individualiai įmonei sumokėjome už projektą 1000 Lt. Ar reikia pildyti šią formą. Pirmą kartą susiduriu su IĮ. Bendraujam su UAB.[/quote]

Forma FR0471 yra pildoma, kai gyventojams yra išmokėtos išmokos pagal mokesčio tvarką priskiriamos B kl. pajamoms.
Jums atrodo, kad šita IĮ nėra juridinis asmuo? smile
2006-02-01 10:43 Gyventojų pajamų mokestis » forma 573 » #246033
Klausimas
[quote:7caa6c19d7]Darbuotojui birželio mėnesį buvo išmokėta pašalpa, mirus šeimos nariui (GPMĮ 17str.). Ar reikia pašalpą rodyti FR0572 ir Fr0573? Iš anksto dėkoju.[/quote]

Nedeklaruojame. Iš pildymo instrukcijos:
[quote:7caa6c19d7]NEDEKLARUOJAMOS NEAPMOKESTINAMOSIOS A KLASĖS PAJAMOS, NEPRIKLAUSOMAI NUO PAJAMŲ DYDŽIO
4.Pašalpos, kurias, gyventojui mirus, asmuo, su kuriuo gyventojas buvo susijęs darbo santykiais ar jų esmę atitinkančiais santykiais, išmoka jo sutuoktiniui arba vaikams (įvaikiams), arba tėvams (įtėviams), taip pat pašalpos, kurias išmoka asmuo, susijęs su gyventoju darbo santykiais ar jų esmę atitinkančiais santykiais, mirus šio gyventojo sutuoktiniui, vaikams (įvaikiams), tėvams (įtėviams).
[/quote]
www.vmi.lt/formos/instrukcijos/IN0573.doc"> www.vmi.lt/formos/instrukcijos/IN0573.doc
2006-01-29 11:21 Blevyzgos » SU GIMTADIENIU! SU ŠVENTĖMIS!!! » #245034
Nuoširdžiausi sveikinimai ir linkėjimai DALIAI
Gimtadienio proga!!!

Gimtadienio Sirtakis!!!
www.mytempdir.com/414467"> www.mytempdir.com/414467


Gimtadienio Gėlės!!!
2006-01-21 11:23 Blevyzgos » SU GIMTADIENIU! SU ŠVENTĖMIS!!! » #242822
Ir muzikinis sveikinimas Loretai
Gimtadienio proga!

www.mytempdir.com/396079"> www.mytempdir.com/396079
2006-01-01 02:40 Blevyzgos » Kai laikrodis išmuš..... » #237739
Nutilo fejerverkai.......linkėjimai ir gražūs žodžiai išsakyti......paskutinė viskio taurelė išgerta.....suspaudė širdį......kad praėjo metai....kažkas nepadaryta, kažkas pažadėta ir vėl neišpildyta.....ir liko tik Naujųjų Metų nakties bliuzas.....29 Palms.....


29 Palms

[Lyrics by Robert Plant]

A fool in love - a crazy situation
Her velvet glove knocks me down and down and down
Her kiss of fire - a loaded invitation
Inside her smile she takes me down and down and down

Her moves look good - a touch of desparation
From where I stood she turned my head around, round and round

It comes kinda hard when I hear your voice on the radio
Taking me back down the road that leads back to you
29 Palms - I feel the heat of your desert heart
Taking me back down the road that leads back to you

Oh, I'm burning in love - a strange infatuation
White cold cold touch - what must I do, do, do
The heat and the dust increase my desolation
In God we trust - always for you, and you and you

It comes kinda hard when I hear your voice on the radio
Taking me back down the road that leads back to you
29 Palms - I feel the heat of your desert heart
Taking me back down the road that leads back to you

......sorryyyy, garso takelis (mp3) kitą kartą....
2006-01-01 02:39 Blevyzgos » SU GIMTADIENIU! SU ŠVENTĖMIS!!! » #237738
Nutilo fejerverkai.......linkėjimai ir gražūs žodžiai išsakyti......paskutinė viskio taurelė išgerta.....suspaudė širdį......kad praėjo metai....kažkas nepadaryta, kažkas pažadėta ir vėl neišpildyta.....ir liko tik Naujųjų Metų nakties bliuzas.....29 Palms.....


29 Palms

[Lyrics by Robert Plant]

A fool in love - a crazy situation
Her velvet glove knocks me down and down and down
Her kiss of fire - a loaded invitation
Inside her smile she takes me down and down and down

Her moves look good - a touch of desparation
From where I stood she turned my head around, round and round

It comes kinda hard when I hear your voice on the radio
Taking me back down the road that leads back to you
29 Palms - I feel the heat of your desert heart
Taking me back down the road that leads back to you

Oh, I'm burning in love - a strange infatuation
White cold cold touch - what must I do, do, do
The heat and the dust increase my desolation
In God we trust - always for you, and you and you

It comes kinda hard when I hear your voice on the radio
Taking me back down the road that leads back to you
29 Palms - I feel the heat of your desert heart
Taking me back down the road that leads back to you

......sorryyyy, garso takelis (mp3) kitą kartą....
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui