Rolanda rašė: Elvusia, manau, kad vasarą kepta višta pavojingesnė (ligų atžvilgiu...) nei rūkyta mėsutė
Priklauso nuo šeimininkės sąžiningumo, higienos ir visa kita.
Mėsytė ne mažiau pavojinga, nei iš vakaro paruošta mišrainė su majonezu
Kepta mažiau pavojinga, nei rūkyta.
Kepta terminio apdorojimo metu pasiekia reikiamą temperatūrą, kai nužudomos bakterijos.
Pernai kategoriškai prašiau, kad nebūtų jokių farširuotų žuvų.
Vietoj jų sutarėm šimtalapį.
Bet toji šeimininkė vistiek padarė savo: ir farširuotas žuvis ant stalo radome, ir šimtalapį iškepė :)
Pamačiusi labai pergyvenau, kad tik viskas būtų gerai. Taip ir buvo :)
Apie pinigus jau nekalbėsiu. Nes likau apkaltinta noru išleisti daugiau.
Bet tikrai žinau, kad kiekvienas judesys kainuoja.
O varžyti save. Velniop. Tada geriau sėdėt namuose ir srėbt jau minėtus šaltibarščius :)