agiedre rašė: Pats "geriausias" tarybinis tortas - grilijažinis. fe. Dar būdavo šlapias aguoninis su cukrine šlapia glazūra.

Ko taip pasibaisėjusi? Tą griljažinį tortą dar galėjai pirkti ir valgyti, o dabar? Lūžta lentynos nuo įvairiausių gražiausių iš išvaizdos tortų, o nuperki? Pirkau IKI parduotuvėje Seklyčią - tarybiniais laikais tikrai buvo skanus. Dabar nei skonio, nei kvapo, šeimyna atsisakė valgyti kategoriškai. Nupirkau kg, turėjau išmesti, kad ir kaip buvo gaila. O ir visi kiti, šitiek jų daug, kada jie pagaminti, ko pridėta į juos, jei gali stovėti kelis mėnesius? Pirkau plikytus pyragėlius su kažkokiu sintetiniu įdaru, tokie gražūs ir skanūs atrodė

Ten tai jau tikrai feeeee . Gerai, kad iš vis nesu tortų mėgėja, gaučiau pati kepti

.