vovere rašė: jei daugiau žmonių, tikrai neklausinėčiau kiekvieno kiek kavos, tik paklausčiau kam arbatos ir kam kavos.
o kavą ir taisyčiau taip apie 2 šaukštelius kiekvienam, jei normalus kavos puoselis, skirtas ne esspreso gerti, tik cukrų padėti galite
taip va ir darau jau 14 metų:))
o pastovesnius klientus jau automatiškai įsimeni, kas geria kava-siusę (na silpną tokią arba sintetinę tirpią:)), kas be cukraus, kas ir su cukrum ir su saldainiais.
Tai tiesiog laikui einant įprasit ir įsiminsit, kas ir kaip.
Būna net nustemba kokie seni seni klientai ir labai seniai buvę, kad dar atsimeni kokią mėgsta ir taip padarai:)))
O jeigu labai daug svečių (nu nesįsivaizduoju, kiek tas daug:)) nu tarkim kokie 6-8 žm., tai kai paprašo kavos visiems, tiesiog paklausi, ar visiems standartinė (na ta du šaukšteliai kavos ir pusantro sukraus:)), ar bus kitokių pageidavimų. Tada ir pasako koks vienas,kad norėtų su grietinėle, dar koks vienas,kad be cukraus. Nu ir viskas aišku.