blackgate rašė:
O kaip elektros sąnaudos? Aš irgi apie tokį daiktą jau seniai galvoju, nes grybus dar vis senoviniu būdu džiovinam.
nežinau- vyras moka :), bet jei matytų labai didelį skirtumą, tai jau žinočiau :) jis ne iš tolerantiškųjų
aš džiovinu daug prieskoninių, vaistažolių ir peraugusius baltuosius grybus, kurie ištęžta verdant...
temperatūrą šildo iki 50 laipsnių ir pučia, tai kažkada vaikai kojines džiovino

kaip su fenu...
daug tų padėkliukų, tai iš karto nemažai telpa žaliavos... iš uogų džiovinu tik erškėtuoges, nes paprastuoju būdu jos pradeda pūti... o taip per kelias dienas iš jau sausos.. aš padžiovinu, naktį leidžiu atvėsti ir dar kartą paleidžiu, kad tikrai sausos būtų
ir dar: aš neturiu orkaitės, tai man ji išsigelbėjimas, o kai turėjau su pūtimo funkcija, tai ir nebuvo poreikio...
žodžiu- man patinka