TAXSIEČIŲ GĖRIMAS:
Reikės:
2 stiklinių vandens;
1 stiklinės cukraus;
4 stiklinių KARŠTO PIENO;
28g (1 uncija) marihuanos;
2 valgomųjų šaukštų susmulkintų migdolų be žievės;
1/8 arbatinio šaukštelio "garam masala" prieskonių (mišinys iš cinamono, kardamono ir gvazdikėlių);
1/4 arbatinio šaukštelio malto imbiero;
1/2-1 arbatinio šaukštelio rožių vandens.
Receptas:
Užvirinkite vandenį ir supilkite į švarų arbatinuką. Į vandenį supilkite susmulkintą marihuaną be stiebų ir sėklų. Uždenkite ir palaikykite ~7 minutes. Tada nukoškite ir nusunkite žolę: ji turi būti kaip įmanoma sausesnė. Likusio vandens neišpilkite - prireiks. Marihuaną sudėkite į grūstuvę, įpilkite 2 arbatinius šaukštelius karšto pieno. Lėtai, bet stipriai sutrinkite. Tada išimkite žolę iš grūstuvės ir gerai nusunkite. Visą nusunktą pieną surinkite į atskirą indą. Kartokite šį procesą iki išnaudosite apie pusę stiklinės karšto pieno (apie 4-5 kartus). Marihuana po šio proceso turėtų tapti minkšta mase. Įpilkite į šią masę truputį karšto pieno ir sudėkite visus migdolus. Gautą mišinį trinkite grūstuvėje iki pastos konsistencijos. Šią pastą vėl kaip įmanoma sausiau nusunkite – turėtų likti tik kanapių plaušai ir riešutų miltai. Visus nusunktus skysčius (pieną, vandenį) sumaišykite kartu. Suberkite ???garam masala“, imbierą, supilkite rožių vandenį. Suberkite cukrų ir supilkite likusį pieną. Gerai išmaišykite. Atšaldykite ir gerkite.
Skanaus