Taigi, pats skaniausias ir sveikiausias būdas, tai burokėliai obuolių sultyse. Pirmiausia, aišku išsispaudžiame obuolius. Po to išsiverdu didžiulį puodą burokėlių ir nulupus juos sudedu į norimo dydžio stiklainius. Patikėkite telpa jų tikrai daug, nes jie minkšti ir pasispaudžia. Po to užkaitinu sultis, į kurias dedu tik druską (1 litras sulčių 1 šaukštas druskos), lauro lapelių ir pipirų. Užpilu burokėlius. Kiti pora kartų nupila ir vėl pakaitinę užpila, o aš tai tingiu taip žaisti, tai sudedu stiklainius į didžiulį puodą ir pakaitinu. Žiemai, pavasariui net ir vasarai šaltibarščiams turiu nuostabiausių burokėlių. Kadangi jie čieli, tai man tada lieka laisvė daryti iš jų ką tik nori: tarkuoti, pjaustyti šiaudeliais, kūbeliais ir t.t. Vieną vpusdienį padarbėsite, bet užtat visą pusę metų mėgausitės