Samajana rašė:
O kas jeigu ne? Bauda?
Taip ir sakyk, kad nori užkalbint
Bauda, ne bauda. Koks skirtumas.
Sakiau - neturiu laiko ieškot informacijos šaltinio apie grybų ir daržovių paruošimą šaldymui.
Aš šaldau apvirtus ir tiek. Mažiau vietos šaldiklyje užima.
Beje:
"Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto sunaudojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais ir toksiškais".
Tai va, viskas kaip ir gerai :)