Rado, gi, skanumynus Va kas skanu[img]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:VdCgiZUG5guFVM:http://www.visitneringa.com/tools/neo_image.php%3Fid%3D1344%26width%3D250%26height%3D334[/img]
Čia mano mėgiamo citrininio kekso receptas. Keletą kartų bandžiau, liuks išeina. Tik jokios kurkumos nedėjau, jos nereikia, ir citrinos užpilui ėmiau dvigubai -na kaip skanu...
nieko_sau O kepti kiek reik Nes tas nuo 30 min. iki 1,5 valandos..hmm per didelis intervalas.
Kurkuma, tai karis -dedama labiau dėl spalvos.
[quote:5ed8103996]Kurkuma - tai prieskonis, gaminamas iš sumaltų Curcuma longa augalo (taip pat vadinamo kurkuminu) šaknų. Tai svarbiausia sudėtinė kario miltelių dalis.[/quote]
Vietoj kario dar kiti deda šafrano, karis tai aplamai skonį keičia, tikra nesamonė, užtat ir nebandžiau net:) Bet nereikia nieko dėl spalvos-turi būti naturprodukt:))
O kiek kepti net nežinau kaip ir atsakyti-kepu iš akies-žiūriu ir stebiu, manau, kiekviena moteris sugeba viską pagaminti "iš akies", ar ne?
OOO, atrodo neblogai. Aš dar medinį pagaliuką įkišu pabandymui, ar iškepė.
O kuo ten dar apibarstei? Aš kai pagaminau tą sirupą užpylimui, tai nebuvo toks baltas. Jis susigeria į karštą keksą ir tada taip skanu:)
Ar jau ragavai-skanu?
Viskas aišku, migla nepasižiūrėjau didesnio vaizdo:0 Ten cukraus pudra apibarstei. O jam labai daug ką duoda būtent tas užpilas-cukraus pudra sumaišyta su citrinos sultimis.
Bet dingai iš tax ne kitaip, kaip pyrago šveitimui:))))))
Taip užsimaniau, bet man tik jogurtas šiandienai priklauso: