kapceviciene rašė: O ko to kraujo taip bijot,mėsos tai ne.Atsimenu tėvai paskersdavo kiaulę,pripildavo trilitrinį kraujo ir tada kepdavo vėdarus iš miežinių kruopų ir kraujo.Nieko nėr skaniau,net dabar seilė nutįso.Žiūrėkit jūs geriau iš ko dešrelės padarytos,o ir kiti maisto produktai kurių neaiški sudėtis.
ir dar juką virdavo iš kraujo, feee... jau nėr baisiau tos kraujinės dešros ir ta juka.
aš tai iš viso, kol šviežios mėsos kvapas būdavo, negalėdavau būt kambarį.
Man mėsa turi papūti kelis mėnesius, kad galėčiau valgyt.
Ir dabar kai atveža iš kaimo, kokių skerstuvių, švieženos (ar kiaulės, ar vištos), tai br....
nu pykina nuo to kvapo ir viskas.
Jau tikrai tada geriau sintetinę dešrą su tais visais gliutomatais, negu šviežia natūrali mėsa