vvirginija1 rašė:
Elvusia rašė:
Kurgi, žinom žinom. Kompe turim. Kepėm, valgėm - gardu :)
O koks tas kamambero sūris?
su kokiu sūriu kepėt?o padažui citrinų likeris reikalingas, kuom jį galima būtų pakeisti?
O šiaip Elvusia turbūt orkaitėje kepėt, ar keptuvėje? galbūt galima šiek tiek keptuvėje apkepti o po to mest į orkaitę
Man atrodo, kad ne tik aš, bet ir Petronele (jos skonis neginčijamai geresnis), dėjome Prezidento pelėsinį sūrį.
Jo geras, švelnus skonis.
Nors kartą esu dėjusi sūrį su mėlynuoju pelėsiu. Teko tai daryti slapta, nes jei sūnus būtų pamatęs ką dedu, būtų nevalgęs.
o iškeptą raitojo, net ausys linko.
Beje, kai neturėjau spanguolių, naudojau uogienę.
Buvo nei kiek ne prasčiau.
Likerio nepyliau jokio.
Kepiau orkaitėje.
Nemėgstu receptų laikytis visu 100 procentų. Pasižiūriu tik bendrą sudėtį. O paskui jau kaip Dievas duoda :)