IlonaD rašė:
Super
O iš kokios masės darėte tą maišą?
Ir kaip farširuojate lydeką?
Maišą dariau iš marshmallow saldainių masės tik dėjau juodo šokolado.
O lydeką: Nuėmiau odą, pjoviau pilvą žuvytei, bet ne iki galo, palikau galvą ir uodegą su oda.
Nurinkau mėsytę ir ją sumaliau
Pora riekučių batono išmirkyto grietinėlėje, , pakepinau svogūna su dviem nedideliom morkytem ir sudėjau į mėsytę.
Dar idėjau du kiaušinio trynius.
Po to idėjau išplaktus dviejų kiaušinio baltymus na aišku dar prieskonių, ir viską dėjau į žuvytės vidų. Poto dar visą ją ištepiau majonezu (kad oda nesukeptų ir būtų minkšta),
Kepiau 1 val 40 minučių apie 150 laipsnių temperatūroje.
Tiesa, masės truputį liko – padariau kokius tris kotletukus
Prie žuvytės dariau padažiuką:
Pusė indelio majonezo, pora šaukštų pomidorų padažo, pora skiltelių česnako ir krapai