urtele rašė:
Aradija rašė:
šonkauliukų kelmu
Dabar aišku, kodėl pas tave virtuvė pati purviniausia.
Kelmai, grybai,žolės.
O kiek laiko tu tą kelmą kepi ? šonkaulius dedi pamarinuotus?
jep sonkaulius pries diena pamarinuoju, vidui emiau 5 kulseliu mesa, ja sukapojau (su kombainu) i ja morku tarkuotu, prieskoniu, mirkyto batono, kiausiniu, slyvu ir grietineles, visa ta mase kemšu i iš sonkauliuku padaryta šulini(surišau siulu), kuri pakraunu ant folijos, viska dar folija apgaubiau ir kepiau apie 1.5 val, tada dar nuemiau folija ir dar kepiau nezinau kiek bet jauciu apie 0.5 val kol viskas graziai apskrudo, tada i balkona
o kita diena užsiemiau puošyba
kam jauciu daugiausiai laiko ir sunaudojau, nes gi ne chiruge, kol visus siulus ištraukiojau, kol prilipusios folijos likucius nugramdziau, kol samanas su grybais priauginau
bet patiko, kepsiu dar