Voveruska01 rašė:
Ką tik pasidariau pyragėlių pagal jūsų receptą. Turiu pasakyti, kad miltų reikėjo ne 2, bet gal visų 4 stiklinių. Su mėsos įdaru - puikūs. Tikri naminiai čeburėkai.
Valio
Jo, su miltais tikiu, aš supilu 2 stiklines, o po to dadedu, matyt, tos 4 ir gaunasi
Dar viena paslaptis. Prisiminiau
Kai padarote apskritą blyną , įdedat įdaro, tada , kad kraštas nebūtų storas ir kietas, "uždaryti", t.y. sulipinti kraštus reikia su šakute. Ir atrodo gražiai, ir laikosi gerai, ir nekieta.
Ir neišsigąskit, jei pradžioj pasirodys, kad yra kietoki, sudėjus juos vieną ant kito ir truputį palaukus- suminkštėja. Čia kai miltų padauginu
, nes kiekvieną kartą gaunasi skirtingai, kažkodėl...