giliuxe rašė: Taip pat dar kilo klausimas del zalios mesos - jeigu nusprestume ateityje naudoti zalia mesa, tai reiktu vel kreiptis i VMVT ir vel gauti is ju leidima, reiktu keisti maisto tvarkymo procesa? Siaip mes turim 1 stala kuri galetume paskirti vien zalios mesos tvarkymui ir daugiau ant jo nieko nenaudoti, bet is viso turim tik 2 plautuves - 1 rankom - kita inventoriui, atskiros mesai plauti neturim - bet tikriausiai mes jos ir neplautume, tarkim galim pirkti tik pasuosta kepimui, kazin ar tai neuzklius VMVT?
Ne, papildomai pranešti nieko nereiktų.
Esmė nesikeičia.
Jei gaunate maisto tvarkymo subjekto patvirtinimo pažymėjimą, vadinasi, galite užsiimti maisto tvarkymu. Sau apsirašote ir tiek.
Bet, jei neturite žaliai mėsai atskiros zonos, kaži kaži, ar galima taip dirbti...
Čia jau tik vietoje galima nutarti.
Apie plautuvę žaliai mėsai:
O tai kaip jūs įsivaizduojate: neplausite žalios mėsos? Neplausite inventoriaus?
Kadangi, tikrai neįsivaizduoju, kokios ten tos jūsų patalpos, bijau suklaidinti.
Kai pas jus atvyks inspektoriai, pasitarkite. Paprašykite patarimo, kaip galima būtų esamoje situacijoje, su esamais įrengimais tvarkyti ir žalią mėsą.
Juk atvažiuoja tikrai geranoriški žmonės. Jų tikslas ne tik bausti, bet ir mokyti :)