Elvusia rašė:
rasikke rašė: Sveiki visi, esu naujoke sitame forume ir sitoje temoje. Perskaiciau viska nuo pradziu iki galo, bet atsakymo taip ir neradau. Gal galite padeti. Planuojame atidaryti pilstomo alaus bara, prekiaujama bus tik fasuotais maisto produktais (riesutais, cipsais ir pan.), gamyba nebus vykdoma. Todel noreciau paklausti ar reikalingi tokie platus maisto tvarkymo proceso aprasymai? Gal kas buvote su tuo susidure, gal ir reikalavimai ne tokie griezti :) jei galite papasakokite placiau:)
Pražiopsojau jūsų paklausimą.
Jei dar domina, galėsim pasišnekėt :)
labai smagu, kad atsiliepiate:) dabar mums ta stadija, kai baiginejam irengineti patalpas barui. o as surasiau dokumentus veterinarijai. Kai jiems paskambinau, tai sake, aprasyma sutalpinti i viena puslapi. sia savaite planuoju priduoti, gal galite pazziureti ir pakomentuoti mano beletristika :), taip pat norejau pasikonsultuoti del zurnalu pildymo, as galvociau taip:
Veiklos metu įmonė pildys:
a) maisto produktų ir žaliavų priėmimo žurnalas (žurnalas naudojama neatitikimams užfiksuoti, jei tokių būtų ir turėsim antrus PVM s.f. egzempliorius)
b) maisto produktų ir žaliavų laikymo žurnalas (priklausomai nuo temperatūros).
c) šiluminio apdorojimo temperatūros ir laiko registravimo žurnalas;
d) valymo darbų atliekamų pagal planą (grafiką) registravimo žurnalą.
Maisto tvarkymo procesas XXX.doc