Pailsėkite nuo darbo

amadina22 amadina22 19757
2012-03-14 15:27 amadina22
Kokia protinga! Plauna iš abiejų pusių.
A
allina 1196
2012-03-14 17:04 allina


tikrai gerulė...
bosis bosis 1297
2012-03-15 14:14 bosis
Tininga Tininga 50021
2012-03-15 14:38 Tininga

bosis rašė:
Ką manot?
Pažįstu tą ekspertą. Beveik giminaitis smile
Įdomus jis žmogelis. Nepasakyčiau, kad maistą iš kitos planetos siųstųsi, savo daržo prie namų irgi neturi. Gyvena šalia naftos bazės, tai gal dėl to... smile

Kai kuriuos "atsakymus" paskaičius, atrodo, kad jam pačiam su galva ne viskas gerai... Bet iš tiesų tai su juo labai įdomu bendrauti, ir nėra jis toks jau kategoriškas. smile
S
Sandra_v 4581
2012-03-15 14:38 Sandra_v
ką naudingo radau tai tik du gerus žodžius "vištagyviai" ir "kalakutagyviai"
amadina22 amadina22 19757
2012-03-15 14:41 amadina22
Aš kai verdu kokią vištienos krūtinėlę pauostau tą viralą ir galvoju, kodėl smirda nuorūkom.
Tikrai.
urtele urtele 13511
2012-03-15 14:56 urtele

amadina22 rašė:
pauostau tą viralą ir galvoju, kodėl smirda

03 11 užsukau į turgavietę šio bei to ir pamačiau , kad prekiauja ir mėsa,nusipirkau. Grįžus suruošiau kepti kitą dieną orkaitėj. Labai nustebau, kad kepant 1.5 kg sprandinės,skardoje atsirado 250gr riebaluoto vandens. smile Nesupratau, gal tas kiaules prieš pjaunant vienu vandeniu girdo ar jas mirko vandenį kol kas nuperka? Sūnus kitą dieną pasišildė tą mėsą mikrobanginėj ir manęs paklausė" Nesuprantu kodėl ji smirda šlapiu šunimi"? smile
Rimzy Rimzy 1205
2012-03-15 15:16 Rimzy

urtele rašė:
Labai nustebau, kad kepant 1.5 kg sprandinės,skardoje atsirado 250gr riebaluoto vandens. smile Nesupratau, gal tas kiaules prieš pjaunant vienu vandeniu girdo ar jas mirko vandenį
Labai paprasta, ima 1kg mėsos gabalą, švirkštą, kažkokį skystį (lyg tai formalinas ar panašaus pavadinimo) ir daro iš 1kg 1,5kg mėsos. Štai kodėl, norit virkit, norit kepkit, mėsos liks 50%mažiau, negu pirkot.
2012-03-15 15:21 georginija
Kuo toliau tuo daugiau randu priežasčių džiaugtis kad gyvenu kaime ir daug ką užsiauginu pati. Nors vasarą kai džiūsiu darže galvosis kitaip ir labiau norėsi kur paežerėj drybsoti.
Rimzy Rimzy 1205
2012-03-15 15:25 Rimzy

georginija rašė:
Kuo toliau tuo daugiau randu priežasčių džiaugtis kad gyvenu kaime ir daug ką užsiauginu pati. Nors vasarą kai džiūsiu darže galvosis kitaip ir labiau norėsi kur paežerėj drybsoti.

Jūs teisi, vasarą aš kaip galima dažniau stengiuosi nuvažiuoti pas mamą ir padėti jai lysves ravėti, paukščius prižiūrėti, nors dalinai sveikesnio maisto atsivežu.
Editux36 Editux36 627
2012-03-15 15:26 Editux36

Rimzy rašė:
Labai paprasta, ima 1kg mėsos gabalą, švirkštą, kažkokį skystį (lyg tai formalinas ar panašaus pavadinimo) ir daro iš 1kg 1,5kg mėsos. Štai kodėl, norit virkit, norit kepkit, mėsos liks 50%mažiau, negu pirkot.


smile o neeee , o aš maniau, kad mano puodai Zepter čia tą sultinį pagaminą... smile
Tininga Tininga 50021
2012-03-15 15:29 Tininga

Rimzy rašė:
Labai paprasta, ima 1kg mėsos gabalą, švirkštą, kažkokį skystį (lyg tai formalinas ar panašaus pavadinimo) ir daro iš 1kg 1,5kg mėsos. Štai kodėl, norit virkit, norit kepkit, mėsos liks 50%mažiau, negu pirkot.
Pvz. IKI naudoja sūdytą paprastą vandenį. Visada į kepamą mėsą jo prišvirkščia, nes 1 kg žalios mėsos gabalas iškepęs irgi turi sverti 1 kg.
S
Sandra_v 4581
2012-03-15 15:41 Sandra_v
bet kai gerai šoninė keptuvėj šaudo kai kepi smile
amadina22 amadina22 19757
2012-03-15 15:43 amadina22
O siaube, tai čia legaliai švirkščia tuos skysčius į mėsą? Aš per Rusijos kanalą matau visokius fintus, tai ką, ir pas mus taip daro? Kažkaip nenoriu tikėti.
Tininga Tininga 50021
2012-03-15 15:45 Tininga
Juokas juokais, bet kaimuose labai žiūri, kada pjauti kiaulę. Jei priešpilnis, pilnatis - mėsa beveik nesitraukia, iš jos bėga mažai sulčių. Jei delčia - mėsa kepant labai traukiasi, išteka daug skysčių. Nu žinokit, beveik įsitikinau, kad tai tiesa. Gal susiję su tuo, kad audiniuose nevienodai kaupiasi ir po to išsiskiria skysčiai...
Rimzy Rimzy 1205
2012-03-15 15:45 Rimzy

amadina22 rašė:
O siaube, tai čia legaliai švirkščia tuos skysčius į mėsą? Aš per Rusijos kanalą matau visokius fintus, tai ką, ir pas mus taip daro? Kažkaip nenoriu tikėti.
O mes kuo prastesni? Gal prekybininkai pas mus kitokie ir mažiau pelno nori? smile
Tininga Tininga 50021
2012-03-15 15:46 Tininga

amadina22 rašė:
O siaube, tai čia legaliai švirkščia tuos skysčius į mėsą? Aš per Rusijos kanalą matau visokius fintus, tai ką, ir pas mus taip daro? Kažkaip nenoriu tikėti.
Kad į kepsnius švirkščia, tai tiksliai žinau, ir man atrodo, kad tai kokia paslaptis. Mol mėsa sultingesnė, skanesnė. Draugas dirba IKI (mėsininku) - tai papasakoja...
amadina22 amadina22 19757
2012-03-15 15:47 amadina22
Įsivaizduoju. Ateinu į darbą, į IKI. Paduoda man švirkštą ir sako: dabar tavo darbas bus švirkštuoti mėsą. :)
Tininga Tininga 50021
2012-03-15 15:48 Tininga

amadina22 rašė:
Įsivaizduoju. Ateinu į darbą, į IKI. Paduoda man švirkštą ir sako: dabar tavo darbas bus švirkštuoti mėsą. :)
Na, jis pats ten tuos darbus skirsto. smile O šis darbas pas juos vadinasi "špricuoti" smile

Beje, esu skaičius ne vieną receptą, kai namų sąlygomis norint išsikepti sultingą kepsnį ar kokį kalakutą, siūlo švirkštu įšvirkšti pasūdyto vandens.
amadina22 amadina22 19757
2012-03-15 15:50 amadina22
Nieko gero tas špricuoti - švirkštuoti, bet prajuokino darbo pabaigai. O ką daryti - belieka tik juoktis, nes vistiek kažką valgyti reikia.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui