Didelio atgarsio sulaukė prieš porą savaičių portale publikuotos nepriklausomo mitybos ir kulinarijos eksperto Vincento Sako įžvalgos maisto tema. Jos suglumino ne tik eilinius maisto vartotojus, bet ir jo gamintojus, jeigu taip galima būtų pavadinti kiaulių augintojus. Į redakciją kreipėsi Lietuvos kiaulių augintojų asociacijos (LKAA) direktorius Algis Baravykas ir visos asociacijos vardu išreiškė apgailestavimą, kad V. Sako mintys įžeidžia kiaulininkų triūsą siekiant rinkai pateikti geros kokybės produktą už įkandamą kainą.
kažina čia rašė miestietis, ar kaimietis
miestietis dvėselienos kvapu gali įvertinti ir šviežia, bet ne kiaulės, o kuilio (nekastruoto paršo) mėsą. Nes ji tikrai smirda ir jau jokie chemikalai to neužmuš
Geriau pasižiūrėkit ant kurios kojos mergiotė sukasi Man dažniausiai ji stovi ant dešinės kojos sukasi prieš laikrodžio rodyklę. Kai kuriais momentais - priešingai. Dauguma kolegų - atvirkščiai