Olimpiada

N
NERA 717
2004-08-28 20:32 NERA
Ai, vistiek geriau lietuvis su medaliu, negu negras be rūbų smile Sėkmės vyrukam smile
Dalia29 Dalia29 12620
2004-08-28 20:33 Dalia29 2011-09-11 03-29

Loreta rašė: Lietuviai pagrobė mūsų vargšų negrų aprangą smile
Dalia, juk juos plikus matysim ne tik mes

smile smile smile smile smile smile
Dalia29 Dalia29 12620
2004-08-28 20:43 Dalia29
Susirado.....
tarkuok, Loreta, bulves cepelinams....
Loreta Loreta 28574
2004-08-28 22:26 Loreta
Jau tarkuoju - nebėr kas daryti smile
M
Motherboard 696
2004-08-28 22:31 Motherboard
smile smile smile
R
Rasida 2977
2004-08-28 22:43 Rasida
smile smile smile

Na, vistiek mūsų krepšininkai yra šaunuoliai smile
2004-08-28 22:57 programeris
ACIU KREPSININKAMS :))))

JUS SAUNUOLIAI !!!!!!
DEKUJ JUMS UZ GRAZIAS AKIMIRKAS IR DZIUGESI PATIRTA ZIURINT JUSU RUNGTYNES. LIETUVA SU JUMIS!!!!! ACIU TAU SHARAI, MACAI, STOMBE, SHISHKA, EURELIJAU, ROBERTAI, KSYSTOFAI, DARIAU, MINDAUGAI, DAINIAU, VIDAI, DONATAI.

MES SU JUMIS !!! VISUR IR VISADA
Loreta Loreta 28574
2004-08-28 23:02 Loreta
Kaip tu čia gražiai parašei, programeri. Mūsiškiai tikrai jėga. Atidavė viską, ką gali. Malačiai. Jiems vis tiek nėra lygių... smile
E
Emma 1993
2004-08-28 23:10 Emma
Labai malonu, kad jau atsiranda tikrų sirgalių, suprantančių, kad svarbu ne vien tik rezultatas, bet ir kelias iki to rezultato. Mylėti ir gerbti sportininką reikia visada, o ne tik tada, kai jis laimi. Visi vienu metu negali laimėti, svarbu, kad buvo tikras noras laimėti ir pastangos laimėti buvo tikros.
R
Rasida 2977
2004-08-28 23:20 Rasida
Nesuprantu tų, kurie, kai rungtynės laimimos, šaukia: "Mes laimėjom", o kai nepasiseka: "Jie yra luzeriai"...

Manau, lietuviai krepšininkai pademonstravo puikų žaidimą, ir, nors neparveš medalių, padovanojo mums gražias akimirkas, emocijas, visam pasauliui įrodė, kad mes esam lygiaverčiai varžovai. Juk mūsų šalelė tokia nedidelė, tačiau ne mažiau garsi už galingiausias valstybes krepšininkų dėka.

Šaunuoliai vyrai, ačiū, kad atidavėt visas jėgas žaisdami už Lietuvą!
wolf wolf 11164
2004-08-29 10:09 wolf 2011-09-11 03-29

tomukas rašė: Praloš ir amerikonam, todėl zuoka gali jau vynioti savo ekraną katedros aišktėj ir važiuot namo, nes nebus dėl ko sutikinėt ten krepšininkų.

Tomukai tau tik totalizatoriuose lošti - kaip pirštu į akį - gal turi ryšį su Kašio dievais ?
Apmaudu aišku - bet tikrai buvo į ką pažiūrėti - krepšinis tikrai aukšto lygio, bet yra kur tobulėti ir kuo siekti.
M
Modestas 6751
2004-08-29 10:40 Modestas
Mes vistiek buvome stipriausi......

www.olimpiada.lt/default.aspx?Element=BasketBal...
tomukas tomukas 4504
2004-08-29 13:02 tomukas 2011-09-11 03-29

wolf rašė:
Tomukai tau tik totalizatoriuose lošti - kaip pirštu į akį

Aš lošiau per Europos futbolo čempionatą, tai virš 200 lt pralošiau, per tuos nelaimigus graikus.
Loreta Loreta 28574
2004-08-29 13:04 Loreta
Na, aš tau porą litų siūliau kaip kompensaciją - nenorėjai, nereikia. Graikai jam kalti, matai..... smile
Loreta Loreta 28574
2004-09-15 12:13 Loreta
http://www.iaaf.org/community/Polls/Pop_Up.htmx?intHeight=1420&idSPolls=3&ac
smile
wolf wolf 11164
2005-07-25 08:59 wolf 2011-09-11 03-47
Štai ir įvyko pasiruošimas 2009 metų olimpiadai Londone.
Į Lietuvos rinktine pavyko įsiprašyti kai kuriems grupirofkes Tax dalyviams, kurie tiesiog akupavo (neigiamas teroristų poveikis) žaidimo aikšteles. Olimpines stoviklos treniruotės prasidėjo begimu ilgomis distancijomis. smile
Jau pirmame etape iš žaidinių iškirito keletas dalyvių. Ilgos distancijos neatlaike begike Rasida smile . Jos nopelnai kaip Shumacheres pasekejos visiems žinomi, bet šio atveju gaila, bet nepavyko pasiekti finišo linijos, nes begime neleidžiama dalyvauti Formules1 automobiliais.
Bet Rasidos olimpinių laimėjimų dvasios neužgniaužė šis lemtingas įvykis, ji nutarė su Olimpine pasiruošimo komanda likti bent širdyse (ir biški skrandžiuose) todėl pareme, komanda anabolikais ir asterojidais, kietame ir skystame, pavidale, bei jie kas pavyktų patarė kreiptis į Rumšus.

Štai taip praeinant kvalifikacija iki stoviklos atvyko keleta komandu iš visos Lietuvos.
Bendra Olimpinės stovyklos sudėtis ir Tax.LT pusės (ne įskaintan Lietuvos futboko, krepišinio ir tinklinio rinktinių, V. Aleknos, R.Rumšio ): Artas, Ajonda, Begemots, Cha-Cha, Dalia, Loreta, Modestas, Nieko_sau (ir kitiems irgi nieko), Tomukas, Wolf.

Nepalankios oro salygos vos nesutrūkdė pirmos rungties – pasistiprinimo prieš pirmąjį etapą buriavimą. Išgerus ir užvalgius anabolikų sportininkai patraukė į viena rimčiausių jachtų smile , kokia tik teko matyti Lietuvos buriavimo komandai. Prisirinkus balasto, kurio buvo siekiama subalansuoti jachtos Debetą ir Kredita – komanda pajudėjo prie rungties starto vietos. Oras nelepino, bet tikslas laimėti visa auksą per Olimpijada ir parduoti už rinkos kainą nesusijusiems asmenims žavėjo dar labiau. Todėl buvo pasirinkta kriptis Ost-Nord-Ost t.y. 2 jūrmilės betkur, kur akys mato. Sportininkams labai teko paplušėti bėgti tai prie vieno borto, tai prie kito borto, tai į jachtos galą. Laivo gale buvusiam sportininkui atiteko toji svarbiausioji balanso palaikymo užduotis. Teko atlaikyti ne vieną didžiulę bangą, ir laikyti ją ant rankų tikria buvo nelengvą.

Bangos žavėjo savo įžulupu ir gerai praplovė smegenis ir pinigus (kas turėjo nešvarių). Pirmas etapas gražia baigesi, beveik pasiekus pasaulynį rekordą. Bet pasirodė rungtis ne tokia paprasta – jis iškarto pereidavo i plaukimo rungtį. Buvo išrinkti du pagrindiniai atstovai – 100 m. plaukimui – Tomukas ir Artas. Buvo noras ir kitiems dalyviaims pasireikšti, bet treneris pasakė, kad begemotai ir vilkai negali plaukti. Užsimezgė arši kova, buvo nemažai brozdintų kelių ir kitų vietų, bet parodžius stulbinančius rezultatus ir kūno dalis, nugalėjo – draugystė. Ir komandos laimingai ir saugiai grižo i stovykla jau atsipalaidavę ir nusiteikę sekančiam išbandymui.

Tuo Olimpine diena nesibaige, susileidus biški asterojidų, ir vėl pramankštinus kojas (špagatas, dvigubas tulupas ir t.t.) buvo surengta 2 keliniu futbolo rungtis. Pagrindinė kova užvirė vartuose Begemots prieš Modestas, žveris prieš žmogus, tankas prieš siena (alie Pink Floyd The Wall). Šalimai išsirikiavo puikiausia palaikymo komanda su trumpais sijuoneliais ir apvaliais blizgučiais, kurios sudetyje buvo: Loreta, Cha-Cha, Nieko_sau, Ajonda ir Dalia.
Palaikymo komanda labai puikai skandavo įvairius nepadorius žodžius tipo: „Šaibu, Šaibu, Šaibu“, „Sudju na milo (ka išvertus reiškia „Teisėjas šiandien nesiprausė ir labai dvokia“), „Spartak Čempion“ (ka išvertus reikšia „We are the Champions“), "PVM 18%" ir t.t.
Ir ka gi kagi 2 kelinių rugtines visiškai sugadino oras ir jas teko perkelti – į kitos stovyklos grafiką, bet puikiai sužaidė komanda su juodais shortais.

Biški pailsėjus ir atgavus jėgas, buvo performuotos (alie merginos į kairę, bet ne stipriai; vaikinai į dešinę, bet ne perdaug – todėl, kad žemė apvali galima ir susitikti) komandos. Tikrai nekas nesitikėjo kad terneriai į traukė į Stovyklos grafika, sportinių šokių programą. Iš Klaipėdos buvo trumpam iškviesta „Žuvėdra“, kad galėtu padėmonstuoti ka reikia daryti – pasirodo nesudėtinga:
1) Reikia surasti partnerį, kas buvo nesunku turint žebtuvėlį,
2) Užkalbėti partneriui dantis ar kitas kūno dalis ir kol jis neatsipeikėjo griebti ji ir daryti staigijus judesius kojomis – patartina pagal muzika.

Sportininku komandai, tai pasirode viena is sudetingiausiu rungčių, todel ilgai nemaste – pasirinko kita „staugimo į Mėnulį“ rungtį. Šioje rungtyje nepralenkiama buvo, apie 10 šviežių kiaušinių išgerusi, Loreta – jos staugimo laikas 2 val. 83 min. 18 sek., kiti dalyviai neteko vilties atsirevanšuoti todėl, kad po tokio pasirodymo mėnulis pats ne savas pasitraukė iš užimamų sprotinių pozicijų.
Paskutinė rungtis pirma stovyklos diena buvo gana įdomi ir vadinosi "Pagauk bitę" - patikslinimo nebuvo, todėl nebuvo aišku ar tai Bitė GSM ar kokia nors kita bitė, todėl visi susikaupė pradėjo gaudimo procedūra. Ir vėl pirmą vietą užėmė Loretą, kuri pagavo ne tik bitę, bitiną bet ir Bitę GSM, pastaroji per stipriai prispausta biški įgėlė rungties dalyvei.

Antra stovyklos diena prasidėjo nuo sudėtingiausios ir neįtikečiausios rungties šukiu „Salduminai mūsų priešas – Naikinkime juos“ . Taigi TonoJaka SusiMaru užemes pagrindines pozicijas..... atsiprašau ištrauka iš kitų rungtinių. Taigi kiekvienas sprotininkas, gavo po 18,5 gr. begalo karolingo maisto, kuris tikiuosi buvo jiems į nauda ir svorio nepadidino, nes kita rungtis, buvo krepšinis. Gaila bet ši karta moteriška komanda nebuvo suformuota ir vyrams teko žaisti net be palaikymo, komandos. Moteru, komanda darė rytinį apšilimą: stumimo ir tampymo pratimus.

Ka padarysi sportas nelaukia, todel prie krepšio kaip ir prie vartų teko susigrumti Modestui ir Begemots. Modestas iš karto pasakė „Begemotai nemoka šokinėti“ ka išvertus reiškia „White men can‘t jump“. Taškas po taškas, lašas po lašo, dėjima ir Alei-upsai – viskas vyko labai puikiai, tik atrodė, kad biški sugedęs kamuolis buvo pateiktas komandos žaidėjams. Dėl neaiškios priežasties buvo rungtinės buvo nutrauktos nes treneris nurode, kad ir vyru komandai negalima rungtiniauti be apšilimo.

Gerokai apšilus, įvyko antras kašio etapas, kur vėlgi nugalėjo draugystė. O sako dar kad Lietuva – alaus su krepšinio šalis. Visi stovyklos dalyvai įgavo nepakartojamos patirties kurios prireiks per Olimpines žaidines ir kovoje su nesažiningais mokesčių inspektoriais.

Po stovyklos sportinikai apsiginklave iki dantų sportiniais įrankiais i namus grizinėjo, stambiomis grupemis Po du asmenys, i tas vietas, kur vakar nelijo ir kaip pasakė sinoptikai ir šiandien nelis.

Specialiai Jums iš specialiosios stovyklos specialius agentas.
Loreta Loreta 28574
2005-07-25 11:19 Loreta
Kadangi slaptasis agentas vilkas, pasigriebęs katiną, įvairia sportine simbolika išpuoštu kartu nurūko nežinoma kryptimi, taip ir nebaigęs etapo, pratęsti tenka man smile
Kad deramai užbaigti olimpinę programą, teko dar atlikti spjaudymo nuo Hudzono įlankos rungtį. Prieš tai kai kuriems dalyviams prisiėjo nusiaubti vietinės bendruomenės kiemus, kad užtektų spjaudalų (sutikome ten ir porą negrų, bet nekondicinių). Apsirūpinę spjaudalais ir gaiviaisiais gėrimais patraukėme į pačią aukščiausią tilto vietą ir pasiruošėme vykdyti programą. Ir čia įvyko nenumatytas atvejis..... Tomukui atsivėrė trečioji akis ir jis pamatė vaizdinius....Neregėto grožio pilis atsivėrė jam prieš akis - su arabiškais kašmyrais, dviem baltaplaukėm haremo vergėm ir keliais pakaruokliais vidiniame kiemelyje. Kad įtikinti, kad tai ne sapnas, nusitempė jis mus žemyn prie neregėto dydžio upės (atrodo, Leta vadinamos) ir ką gi ką gi - visi patekome Morfėjaus globon smile Nukovę baisius apsaugininkus, patekome ton pilin. Ką ten veikėme, nebepamenu, tik žinau, kad vos neišplaukėme sena burine gelda, o Dalia29 vos neišgelbėjo pakaruoklių iš kilpų smile Begemots su Modestu pasirodė besantys tikri riteriai - puolė užkariauti anas dvi baltaplaukes gražuoles (na nelabai pavyko dėl anų laukinio charakterio), o Ajonda vos neplyšo iš juoko, kai šios jiems vis rodė nepagarbos ženklus, atkišdamos niekuo nepridengtus pasturgalius...
Atsibudome kažkur nepažystamame miesteliūkštyje visi apsiašaroję ir nusprendėme, kad jau gana - padarėme viską, kas įmanoma, kad patekti į Londono olimpiadą. Ir dar daugiau.
Tiesa, ta Bitė GSM taip ir liko pas mane, okupavo sau nemažą plotą mano kūno ir dar ilgam nežada pasitraukti smile smile
A
Ajonda 1057
2005-07-25 11:56 Ajonda
O Ajondos juokas buvo toks stiprus, kad balso stygos neatlaikė. Nepadėjo nei žalių obuoliukų, nei rabarbarų terapija.
Cha-cha Cha-cha 5530
2005-07-25 11:58 Cha-cha
O mano Bitė GSM liko pamiršta. Jokios užuojautos. Tikri lietuviai.
Loreta Loreta 28574
2005-07-25 12:00 Loreta
Oi, užuojauta, Cha-Cha...Tavo bitė mažiau nuostolių padarė ko gero. Manoji iki šiol tyčiojasi iš manęs smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui