KJurate rašė: atsiprašau, kad suerzinau... aš tik vien jas namuose valgau, o mano vyrai bodėjasi nuo kvapo
aš jas sau vienai mylimiausiai prisišaldau, o kai noriu pasilepinti išsikepu ant sviesto žiemą...
mačiau parduotuvėje vokiškas stiklainiukas: baravykų galvutės keptos sviete ir sukonservuotos
nebandžiau, bet gal vertos dėmesio?
Aš išbandžiau su baravykais/raudonviršiais/lepšiukais tokį variantą: kiek apvirtus grybus pakepiau svieste ir įdėjau į šaldiklį. Pasakiškai skanu žiemą tai valgyti: skonis toks, tarsi ką tik iš miško parnešta. Sunyko staigiai!
(Skaičiau, kad tai reiktų daryti būtent su sviestu, nes aliejus kažkodėl netinka šaldymui, apkarsta, ar dar kažkas tai atsitinka...)