2010-08-06 10:12
skuige
Sveiki visi, kadangi pastaruoju laiku ši tema viena iš aktualiausių, noriu pasiūlyti ir savo receptuką agurkų, na tokių peraugusių, kuriuos išmesti dar gaila, o konservuoti jau per dideli-
Reikia- agurkų, svogūnų, žalių krapų, druskos, lauro lapų ,pipirų, aliejaus -
agurkus supjaustyti didokais kubeliais, svogūnus -pusžiedžiais, krapus susmulkinti, dėti druską, prieskonius ir palaikyti kokias 3 val , kol atsiras skysčio, galima ir per naktį, sudėti į stiklainiukus(aš dedu į 0,5l) užpilti po truputį aliejaus, pridengti ir kaitinti kol pabals agurkai, maždaug pusvalandį, uždaryti,- ir skanaus! Šaldytuve laikyti nereikia, gerai stovi ir kambario temperatūroje
Atsiprašau, kad nerašau gramų- darau "iš akies" ir ragauju, kai supjaustau- svogūnų būna maždaug 1/3