Buhalterės-irgi šeimininkės ,o ruduo gėrybių metas!

R
RAJA 983
2010-08-04 09:34 RAJA
o, tai ačiū, mergaitės !!!!!!!
IKI
2
246 463
2010-08-04 10:44 246 2011-09-11 06-54

RAJA rašė: o, tai ačiū, mergaitės !!!!!!!
IKI


labai skanūs agurkai ir skirti greitam naudojimui:
1 kg agurkų;
2 šaukštai druskos,
2 skiltelės cesnakų, visi šapai, lapai kuriuos dedate į stiklainius agurkų rauginimui
stklainyje užpilant vandeniu.
Mano atveju - į celofaninį maišelį sudedam agurkus (BE VANDENS), druską,
susmulkintus visus prieskonius. Maišelį užrišame ir dar įdedame į kitą maišelį.
po 2-4 valgome agurkus, kurie bus labai skanūs, traškūs. Pabandykite.
SKANAUS.
Byla Byla 12118
2010-08-04 10:47 Byla 2011-09-11 06-54
[quote:bb2fe8b389]Maišelį užrišame ir dar įdedame į kitą maišelį.
po 2-4 valgome agurkus, kurie bus labai skanūs, traškūs. Pabandykite. [/quote]
O kur laikote tą maišelį ? Šaldytuve-turbūt netinka, neįrūgs, rūsyje ar kambario temperatūroje ? Ir turbūt tamsioje vietoje ?
2
246 463
2010-08-04 10:59 246 2011-09-11 06-54

Byla rašė: [quote:66a4d6131c]Maišelį užrišame ir dar įdedame į kitą maišelį.
po 2-4 valgome agurkus, kurie bus labai skanūs, traškūs. Pabandykite.

O kur laikote tą maišelį ? Šaldytuve-turbūt netinka, neįrūgs, rūsyje ar kambario temperatūroje ? Ir turbūt tamsioje vietoje ?[/quote]

Aš tai sodyboje maišelius išdelioju ant pievos. Nesvarbu kur - galima kambaryje, balkone... o vėliau, tai jau kitą dieną (jeigu jų liks) galima dėti ir į šaldytuvą. Maišelis turi būti užrištas. Labai gerai paiimti į kelionę, po 2 val. turite skanius
agurkus.
Byla Byla 12118
2010-08-04 11:04 Byla
Ačiū. Bus išbandyta smile . smile
R
RAJA 983
2010-08-04 11:13 RAJA
Būtinai pabandysiu,
kažkoks stebuklas.
L
laura9 10597
2010-08-04 11:16 laura9 2011-09-11 06-54

RAJA rašė: Būtinai pabandysiu,
kažkoks stebuklas.

Čia kaip su Amandos (jei neklystu) pyragu be vandens. Labai skanus smile
amadina22 amadina22 19757
2010-08-04 11:24 amadina22 2011-09-11 06-54

246 rašė:

RAJA rašė: o, tai ačiū, mergaitės !!!!!!!
IKI


labai skanūs agurkai ir skirti greitam naudojimui:
1 kg agurkų;
2 šaukštai druskos,
2 skiltelės cesnakų, visi šapai, lapai kuriuos dedate į stiklainius agurkų rauginimui
stklainyje užpilant vandeniu.
Mano atveju - į celofaninį maišelį sudedam agurkus (BE VANDENS), druską,
susmulkintus visus prieskonius. Maišelį užrišame ir dar įdedame į kitą maišelį.
po 2-4 valgome agurkus, kurie bus labai skanūs, traškūs. Pabandykite.
SKANAUS.


Abu maišelius užrišate?
Turi būti būtinai celofaninis maišelis? Ar gali būti ir polietileninis?
Byla Byla 12118
2010-08-06 07:55 Byla
Labas rytas.
Išbandžiau šitą receptą. Vakar 20 valandą pasūdžiau, šiandien 7 išsitraukiau agurkus.
Nelabai man patiko. Gaunasi sūdyti agurkai. Tradiciniai rauginti agurkai greitam vartojimui man skanesni. Na, bet dėl skonio juk nesiginčijama.... smile
Tininga Tininga 50021
2010-08-06 08:22 Tininga 2011-09-11 06-54

Byla rašė: Labas rytas.
Išbandžiau šitą receptą. Vakar 20 valandą pasūdžiau, šiandien 7 išsitraukiau agurkus.
Nelabai man patiko. Gaunasi sūdyti agurkai. Tradiciniai rauginti agurkai greitam vartojimui man skanesni. Na, bet dėl skonio juk nesiginčijama.... smile

Man irgi gavosi sūroki smile Bet patiko. Ir mažoji kapojo smile (Paieškojau jai mažiau sūrių agurkėlių)
2
246 463
2010-08-06 08:38 246 2011-09-11 06-54

Tininga rašė:

Byla rašė: Labas rytas.
Išbandžiau šitą receptą. Vakar 20 valandą pasūdžiau, šiandien 7 išsitraukiau agurkus.
Nelabai man patiko. Gaunasi sūdyti agurkai. Tradiciniai rauginti agurkai greitam vartojimui man skanesni. Na, bet dėl skonio juk nesiginčijama.... smile

Man irgi gavosi sūroki smile Bet patiko. Ir mažoji kapojo smile (Paieškojau jai mažiau sūrių agurkėlių)


Jeigu gavosi sūroki, mažiau dėkite druskos.... pav. 1 šaukštelį.
Tininga Tininga 50021
2010-08-06 08:39 Tininga 2011-09-11 06-54

246 rašė: Jeigu gavosi sūroki, mažiau dėkite druskos.... pav. 1 šaukštelį.

Pamėginsiu. Šiaip man labai patiko ši idėja smile
2
246 463
2010-08-06 08:40 246 2011-09-11 06-54

246 rašė:

Tininga rašė:

Byla rašė: Labas rytas.
Išbandžiau šitą receptą. Vakar 20 valandą pasūdžiau, šiandien 7 išsitraukiau agurkus.
Nelabai man patiko. Gaunasi sūdyti agurkai. Tradiciniai rauginti agurkai greitam vartojimui man skanesni. Na, bet dėl skonio juk nesiginčijama.... smile

Man irgi gavosi sūroki smile Bet patiko. Ir mažoji kapojo smile (Paieškojau jai mažiau sūrių agurkėlių)


Jeigu gavosi sūroki, mažiau dėkite druskos.... pav. 1 šaukštelį.


smile rašydama receptuką mintyje turėjau 2 šaukštelius, o gavosi 2 šaukštai. Aišku
kodėl tokie sūrūs...
Byla Byla 12118
2010-08-06 08:44 Byla
Aš ir sudėjau du šaukštus smile smile .
2
246 463
2010-08-06 08:48 246 2011-09-11 06-54

laura9 rašė:

RAJA rašė: Būtinai pabandysiu,
kažkoks stebuklas.

Čia kaip su Amandos (jei neklystu) pyragu be vandens. Labai skanus smile


smile norėčiau pyrago be vandens recepto. Gal galite parašyti...
L
laura9 10597
2010-08-06 08:53 laura9 2011-09-11 06-54

246 rašė:

laura9 rašė:
Čia kaip su Amandos (jei neklystu) pyragu be vandens. Labai skanus smile


smile norėčiau pyrago be vandens recepto. Gal galite parašyti...

Gal kolegos įdės, nes aš tik namie turiu jį išsisaugojusi. Jei niekas neįdės, vakare parašysiu.
2
246 463
2010-08-06 09:10 246 2011-09-11 06-54

Byla rašė: Aš ir sudėjau du šaukštus smile smile .


smile smile smile atsiprašau...
Tininga Tininga 50021
2010-08-06 09:48 Tininga 2011-09-11 06-54

246 rašė:

Byla rašė: Aš ir sudėjau du šaukštus smile smile .


smile smile smile atsiprašau...

Ir aš... Tik pas mane agurkų buvo daugiau sudėta, negu 1 kg smile Geras čia.
Elste Elste 27356
2010-08-06 09:51 Elste
šiaip tai standartas nuo seno būna toks. Ant trilitriako agurkų - šaukštas druskos (ir paprastos rupios, o ne juoduotos) smile
S
skuige 84
2010-08-06 10:12 skuige
Sveiki visi, kadangi pastaruoju laiku ši tema viena iš aktualiausių, noriu pasiūlyti ir savo receptuką agurkų, na tokių peraugusių, kuriuos išmesti dar gaila, o konservuoti jau per dideli-
Reikia- agurkų, svogūnų, žalių krapų, druskos, lauro lapų ,pipirų, aliejaus -
agurkus supjaustyti didokais kubeliais, svogūnus -pusžiedžiais, krapus susmulkinti, dėti druską, prieskonius ir palaikyti kokias 3 val , kol atsiras skysčio, galima ir per naktį, sudėti į stiklainiukus(aš dedu į 0,5l) užpilti po truputį aliejaus, pridengti ir kaitinti kol pabals agurkai, maždaug pusvalandį, uždaryti,- ir skanaus! Šaldytuve laikyti nereikia, gerai stovi ir kambario temperatūroje
Atsiprašau, kad nerašau gramų- darau "iš akies" ir ragauju, kai supjaustau- svogūnų būna maždaug 1/3
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui