klem rašė:
Loreta13 rašė: [ Skaniausia naminiu būdu pasūdyti. Išpjauti file. 1/3 cukrus, 2/3 druska, krapai. Palaikyti parą. Druskos paims kiek reik.
Iš likusių dalių skanu žuvienė.
Skanaus:))
Labai teisingas receptas
Mano vyras taip jau 20 metų sūdo lašišą. Tik be krapų

Bandžiau pagal receptą, skanu:
1 indelis lašišos aliejuje
3-4 virti kiaušiniai (lupti )
fermentinio sūrio (kokie 100g, gal šiek tiek daugiau)
1 svogūnas
majonezas
Patikėkit labai skanu,išbandžiau,Loreta13 davė geras nuorodas,ir pabandžiau pasidaryt,tikrai geras skonis,vaišinau ir draugus ir jie taip pat patvirtino

na aišku o gal gera šeimininkė

o ne receptas
gerai atrodo permatomam inde sluoksniais:
tarkuotas sūris
smulkinti kiaušinio baltymai
smulkiai pjaustytas svogūnas
majonezas
lašiša
smulkinti kiaušinių tryniai