Tess rašė: Gavau vakar 4 lašišas. Ryklio dydžio
Kol sukišau viską į šaldymo kamerą virtuvėje buvo kaip po karo.
Dabar galvoju ką čia skanaus pagaminti. Žuvienes virti nemoku.
Bučiau dėkinga už receptuką.
Dar norėčiau sūdytos lašišos, kaip padaryti skaniai.
Kiek laiko ji turi išgulėti, kad neprimaitinčiau nieko žalia žuvimi
pas mane panasi situacija, tai man pasake toki sudytos lasisos receptuka:
paimti cukru ir druska, tik druskos turetu but siek tiek daugiau nei cukraus, itrint siek tiek siuo misiniu lasisa, likusia dalimi tiesiog uzpilt zuvi ir padet saltai, patare laikyt balkone, pridengta dvi paras, poto ta druska su cukrum nuvalyt ir dar palaikyt saldytuve pora dienu, lyg viska dariau pagal recepta, bet gavos kazkokia lasisa sausoka ir skonis kazkoks keistokas.....
matyt kazka ne taip padariau
gal kas patarsit, kaip istaisyt, kad butu skanesne?